Ο ΠΑΟΚ ζητά συνάντηση με Περέιρα και ΚΕΔ

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

 

Το μεσημέρι της Δευτέρας (16/10) ο Ιβάν Σαββίδης συζήτησε, μέσω skype, με τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον προπονητή της ομάδας, Ραζβάν Λουτσέσκου, για θέματα που αφορούν το αγωνιστικό τμήμα, αλλά και ζητήματα στρατηγικής που αγγίζουν περισσότερο τη διοίκηση και τους άμεσους συνεργάτες του.

Ένα από τα βασικά θέματα της κουβέντας ήταν η διαιτησία, δίχως να ανέβουν οι τόνοι και με ήπια διάθεση από πλευράς των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, έγινε μια πρώτη εκτίμηση της κατάστασης και πως θα αποφευχθούν τα λάθη.

Για το λόγο αυτό θα ζητηθεί από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Χρυσόστομο Γκαγκάτση και τον αθλητικό διευθυντή, Λούμπος Μίχελ, συνάντηση με τον Μέλο Περέιρα και τα μέλη της ΚΕΔ. Στόχος είναι να γίνει μια αναλυτική συζήτηση για όσα έγιναν από πλευράς διαιτησίας στις πρώτες 7 αγωνιστικές, να ακουστεί η επίσημη θέση του ΠΑΟΚ και να αντιμετωπιστούν όσα ζητήματα προέκυψαν μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Παράλληλα, ο Ιβάν Σαββίδης ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα και έγινε κουβέντα γύρω από τρέχοντα θέματα που απασχολούν τον ίδιο το μεγαλομέτοχο, αλλά και τα στελέχη της ομάδας και του αγωνιστικού τμήματος.

Gazzeta.gr

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ