Τι λέει η ΑΕΛ για γήπεδο και Πάφο

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Για το νέο γήπεδο αλλά και το παιχνίδι με την Πάφο μίλησε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου, στον ΣΠΟΡ FM:

Για το νέο γήπεδο της Λεμεσού:

«Είναι ένα όνειρο ζωής για όλους. Αυτή η ιστορία ξεκίνησε από πολλά χρόνια προηγουμένως. Το 2012-13 φτάσαμε πάρα πολύ κοντά να κάνουμε το γήπεδο με τον Άρη. Αργότερα προστέθηκε και ο Απόλλων στην εξίσωση. Τα τρία σωματεία της Λεμεσού ξόδεψαν πάρα πολλές δυνάμεις για να το φτάσουμε στο σημείο που φτάσαμε. Χρειάστηκε η συμβολή του ΚΟΑ και της κυβέρνησης. Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και να παραδοθεί το έργο τον Μάιο του 2020».

Για το παιχνίδι με την Πάφο:

«Είναι μια πολύ σημαντική αναμέτρηση, έχουμε ολοκληρώσει πριν από λίγο την σημερινή προπόνηση. Ο Ντόσα Τζούνιορ αρκέστηκε σε ατομικό πρόγραμμα. Αύριο το πρωί θα έχουμε την τελευταία προπόνηση και θα πάμε για τη νίκη. Είναι μια πολύ καλή ομάδα η Πάφος. Την έχουμε μελετήσει, είναι πολύ καλή ομάδα και έχει πάρει καλά αποτελέσματα. Είμαστε το φαβορί, όμως πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο».

Για την ανταπόκριση του κόσμου:

«Εμείς πάντα κάνουμε κάλεσμα στον κόσμο. Δεν ξέρω αν το θέμα του γηπέδου θα επηρεάσει την προσέλευση. Όμως έτσι και αλλιώς ο κόσμος πρέπει να βοηθά την ομάδα. Πιστεύω πως θα έχουμε αρκετό κόσμο και θα σπρώξουν τους ποδοσφαιριστές για άλλη μια φορά. Είναι δεδομένο πως η ΑΕΛ με τον κόσμο στο πλευρό της είναι μια διαφορετική ομάδα. Βγαίνουν άλλα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Είναι σημαντικό να έχουμε τον κόσμο. Όλοι μαζί κερδίζουμε και όλοι μαζί χάνουμε».

Για την απόφαση της Αστυνομίας για ταυτοποίηση στα ντέρμπι:

«Είναι ένα θέμα που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια στο τραπέζι. Θεωρούμε πως είναι ένα θέμα που πρέπει να μας απασχολήσει πολύ σοβαρά. Εμείς σαν ΑΕΛ κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να φέρουμε τον κόσμο στα γήπεδα και δεν μιλώ μόνο για τον κόσμο της ΑΕΛ. Τα τελευταία χρόνια δεν ασχοληθήκαμε με τα ποσοστά μιας και ο κόσμος δεν έρχεται όπως παλιά. Πρέπει να γίνονται κινήσεις για να έρθει ο κόσμος και όχι να φεύγει. Θα μπορούσε να γίνει ένα πρόγραμμα όπως το δικό μας «Η ΑΕΛ είσαι εσύ». Το έχουμε χρησιμοποιήσει πολλές φορές, και λειτουργεί και θα μπορούσε η πολιτεία να χρησιμοποιήσει κάτι αντίστοιχο. Η πολιτεία θα μπορούσε να χρησιμοποιεί και τα κλειστά κυκλώματα. Έχουν δοθεί πολλά χρήματα για να μπουν αυτά, ενώ παράλληλα δεν πρέπει να κλείσουμε τις πόρτες στον κόσμο».

Για το «Νίκος Σολωμονίδης»:

«Έχουν γίνει πολλά βελτιωτικά έργα στο Νίκος Σολωμονίδης από τα χρήματα που έδωσε ο κόσμος. Το Νίκος Σολωμονίδης δεν μπορούσε να φιλοξενήσει κόσμο και αυτό ήταν το πρόβλημα, όμως τώρα έγιναν τα αναγκαία έργα».

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ