Οι στοιχηματικές μεταβολές στις αποδόσεις για τον πρωταθλητή

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών θεωρούνται ένας ασφαλής οδηγός για τις τάσεις που υπάρχουν στην… αγορά. Αποδόσεις που μεταβάλλονται ανάλογα με τις «εξελίξεις».

Στην Ισπανία για παράδειγμα πριν τη σέντρα της Πριμέρα Ντιβιζιόν, η Ρεάλ Μαδρίτης –με φόρα από τους περσινούς τίτλους- είχε ελαφρύ προβάδισμα έναντι της Μπαρσελόνα σε όλες τις στοιχηματικές εταιρίες. Στο +7 πλέον η Μπάρσα από την «αιώνια» αντίπαλό της, την έχει περάσει και στα προγνωστικά των μπούκηδων που πλέον την δίνουν πρώτο φαβορί για τον τίτλο και με διαφορά.

Τι γίνεται στην Κύπρο; Τι προβλέπουν οι μπουκ για το πρωτάθλημά μας;

Συγκρίνουμε τις αποδόσεις που έδιναν πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και τις αποδόσεις που δίνουν σήμερα δύο κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες, ο Stoiximan και η BetOnAlfa.

Οι αποδόσεις του Stoiximan πριν την έναρξη του πρωταθλήματος: Στο 1.50 ο ΑΠΟΕΛ, στο 5.00 ο Απόλλωνας, στο 7.00 η ΑΕΚ, στο15.00 ΑΕΛ και Ομόνοια, στο 30.00 η Ανόρθωση!

Οι αποδόσεις του Stoiximan τώρα: Στο 1.50 ο ΑΠΟΕΛ, στο 5.00 ο Απόλλωνας, στο 7.00 η ΑΕΚ, στο 15.00 η Ανόρθωση, στο 18.00 η ΑΕΛ, στο 25.00 η Ομόνοια.

Οι αποδόσεις της BetOnAlfa πριν την έναρξη του πρωταθλήματος: Στο 1.75 ο ΑΠΟΕΛ, στο 3.75 ο Απόλλωνας, στο 6.50 η Ομόνοια, στο 8.00 η ΑΕΚ στο 15.00 η ΑΕΛ, στο 17.00 η Ανόρθωση.

Οι αποδόσεις της BetOnAlfa τώρα: Στο 1.95 ο ΑΠΟΕΛ, στο 3.00 ο Απόλλωνας, στο 8.50 η Ανόρθωση, στο 9.00 η ΑΕΚ, στο 11.00 η Ομόνοια, στο 13.00 η ΑΕΛ.

Τα συμπεράσματα
Ο ΑΠΟΕΛ θεωρείται σταθερά πρώτο φαβορί για τον τίτλο και ο Απόλλωνας σταθερά δεύτερο φαβορί για τον τίτλο, και μολονότι έχουν ξεκινήσει με βαθμολογικές απώλειες το πρωτάθλημα δεν χάνουν τα πρωτεία.

Η Ανόρθωση ξεκίνησε ως έκτο φαβορί και στις δύο στοιχηματικές εταιρίες, αλλά μετά το εντυπωσιακό της ξεκίνημα είναι ήδη τρίτο φαβορί για την BetOnAlfa και τέταρτο φαβορί για τον Stoiximan.

Η ΑΕΚ προβάλλει από την αρχή ως η ομάδα που μπορεί να σπάσει το δίπολο ΑΠΟΕΛΑπόλλωνα. Η ΑΕΛ έχει σχετικά σταθερές αποδόσεις από την αρχή μέχρι τώρα, ενώ πτώση έχει σημειώσει η Ομόνοια που ξεκίνησε με απρόσμενες γκέλες.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ