Και η ΑΕΛ στο #FootballPeople Action Weeks 2017

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Στηρίζοντας το διεθνές κίνημα που συμμετέχουν πάνω από 100,000 άνθρωποι, η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ συμμετέχει στο #FootballPeople Action Weeks 2017 με διάφορες δράσεις που θα πραγματοποιηθούν σε αυτές τις δυο εβδομάδες.

Μια από αυτές είναι και η φωτογράφιση που έκανε ο αρχηγός της ομάδας μας Μάριος Νικολάου με το μπλουζάκι του #FootballPeople, θέλοντας να στείλουμε ενα μήνυμα κατά των διακρίσεων.

Το #FootballPeople διοργανώνεται από το FARE network κάθε Οκτώβριο και έχει ως στόχο την αποτροπή των διακρίσεων στο ποδόσφαιρο αλλά και να προάγει την κοινωνική ένταξη των ομάδων αυτών στο κοινωνικό σύνολο.

Το FARE network αποτελεί ένα μη κερδοσκοπικό ποδοσφαιρικό οργανισμό που πρεσβεύει την εκστρατεία κατά των διακρίσεων σε 39 χώρες. Η εκστρατεία αυτή αποτελεί τη μεγαλύτερη σε ολόκληρη την Ευρώπη και στοχεύει στη καταπολέμηση του ρατσισμού, σεξισμού, εθνικισμού, της ομοφοβίας, των θρησκευτικών διακρίσεων και των διακρίσεων σε άτομα με αναπηρίες.

Το #FootballPeople Weeks είναι μια σημαντική περίοδος για το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο καθώς ενώνει αυτούς που παρακολουθούν, συμμετέχουν αλλά και διοργανώνουν το άθλημα.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ