Επιμένει ο Φαίδωνος πως έχει μαρτυρία

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Εμμένει στις καταγγελίες για στημένο ποδοσφαιρικού αγώνα σε τελικό του Κυπέλλου ο δήμαρχος Πάφου, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι για την συγκεκριμένη υπόθεση κάποιοι έλαβαν μίζα €65.000.

Αναλυτικά όσα είπε στον Active:

«Πριν από λίγα χρόνια ομάδα αγόρασε το κύπελλο με €65.000»

«Το σημαντικό είναι αυτός που τα έδωσε, αυτός που τα μετέφερε και αυτός που τα πήρε, για να σταθεί ποινική υπόθεση πρέπει να δώσει μαρτυρία ένας από τους τρεις. Ξέρω από μαρτυρία πρωτογενή ενός εκ των τριών που έλαβαν μέρος στην πράξη και αυτό δεν επιδέχεται αμφισβήτησης». Μάλιστα ισχυρίστηκε ότι την συγκεκριμένη υπόθεση, για την οποία δεν έχει πει καν όνομα ομάδας, μπορεί να γνωρίζουν και μέχρι 150 άτομα, κατά την έκφραση του.

«Υπομονή και θα έχει σύντομα εξελίξεις»

Σε ερώτηση γιατί δεν καταθέτει ο ίδιος ο εμπλεκόμενος στην Αστυνομία, ο Φαίδωνας Φαίδωνος έθεσε θέμα νομοθεσίας, καθώς πιθανότατα ο μάρτυρας να βρεθεί κατηγορούμενος. Είναι γι’ αυτό το λόγο που χρειάζεται, κατά τον δήμαρχο Πάφου, να αλλάξει η νομοθεσία που διέπει το θέμα της προστασίας ενός άμεσα εμπλεκόμενου προσώπου που εκφράζει πρόθεση να δώσει μαρτυρία.

«Εγώ δεν κινδυνεύω να βρεθώ κατηγορούμενος, ο άλλος όμως την ώρα που πάει να δώσει κατάθεση του λέει η Αστυνομία ότι του εφιστά την προσοχή πως αυτά τα οποία θα πει πιθανόν να τον ενοχοποιήσουν και να τον οδηγήσουν σε ποινικό δικαστήριο, του κόβονται τα πόδια», συνέχισε ο κ. Φαίδωνος.

Εκτίμηση του δημάρχου είναι ότι κάποιοι δεν επιθυμούν να αλλάξει η νομοθεσία μέσα από τη Βουλή, γιατί με αυτό τον τρόπο πολλοί θα ανοίξουν το στόμα τους για πολλά, υποδεικνύοντας σε επιχειρηματίες και τραπεζίτες.

Κληθείς να σχολιάσει την αποστολή επιστολής από πλευράς της ΚΟΠ στο Γενικό Εισαγγελέα, από τον οποίο ζητά να καλέσει τον ίδιο να δώσει εξηγήσεις για τα όσα δήλωσε, ο δήμαρχος Πάφου απάντησε ότι αποτελεί δικαίωμα της ΚΟΠ να στέλνει επιστολές, ευχόμενος η ομοσπονδία να επιδείκνυε ανάλογες ευαισθησίες κατά τα τελευταία χρόνια. Κατέληξε λέγοντας ότι τις όποιες λεπτομέρειες της υπόθεσης θα τις συζητήσει με τον Γενικό Εισαγγελέα.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ