Διπλό μετά από έξι μήνες

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Μπορεί να ακούγεται λίγο παράξενο, αλλά πάνε περισσότερο από έξι μήνες από την τελευταία φορά που ο Απόλλωνας κατάφερε να πάρει εκτός έδρας νίκη σε αγώνα πρωταθλήματος.

Μεσολάβησε βέβαια το καλοκαίρι, και ίσως να φαίνεται πολύ μακριά η τελευταίας εντός έδρας νίκη όμως έτσι έχει το πράγμα.

Το παραθέτουμε αυτό το στοιχείο και με βάση το γεγονός ότι ομάδα θα πάει να παίξει ένα εκτός έδρας παιχνίδι με την Ανόρθωση και ο στόχος είναι να σπάσει αυτό το σερί. Βέβαια οι ποδοσφαιριστές δεν το σκέφτονται έτσι αλλά το ένα συνδέεται με το άλλο. Θέλουν το διπλό αυτό κάθε αυτό για την δεδομένη χρονική στιγμή και αν το πετύχουν τότε θα σπάσει και το σερί.

Στην προσπάθεια αυτή η τεχνική ηγεσία θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές με εξαίρεση τον τιμωρημένο Φώτη Παπουλή ο οποίος εξάλλου ακόμα δεν έπαιξε φέτος σε επίσημο ματς και δεν θεωρείται απουσία για την ώρα. Αν η στιγμή ήταν διαφορετική θα αποτελούσε μεγάλη απώλεια.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ