Να επιστρέψει βελτιωμένη

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Η ΑΕΚ μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, θέλει να επιστρέψει στην καλή αγωνιστική της κατάσταση, καθώς οι εμφανίσεις της πριν την διακοπή του πρωταθλήματος έδειχναν πώς η ομάδα βγάζει προς τα έξω έναν προβληματικό χαρακτήρα.

Σε αυτές τις δύο εβδομάδες ο Ιμανόλ Ιντιακέθ δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές του σε κάποια σημεία που ο ίδιος πιστεύει πώς η ομάδα του χρειάζεται βελτίωση, ενώ παράλληλα η ξεκούραση ήταν αυτό που είχαν ανάγκη οι ποδοσφαιριστές.

Με αυτόν τον τρόπο οι “κιτρινοπράσινοι” θα προσπαθήσουν να αφήσουν πίσω τους τις κακές εμφανίσεις με Ομόνοια, Νέα Σαλαμίνα και Ανόρθωση που έχασαν βαθμούς όπου θα ήταν χρήσιμοι για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Χουάν Τρουγιόλς είναι ο μόνος που θα μείνει και πάλι εκτός μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα στο ΓΣΠ ενάντια στην Ομόνοια, με τον Ιμανόλ Ιντιακέθ να καταστρώνει το αγωνιστικό σχέδιο για να κατεβάσει την καλύτερη εντεκάδα την ερχόμενη αγωνιστική.

Μιχάλης Τίκκος

 

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ