Ανανέωση χορηγικής συνεργασίας

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

ΟΜΟΝΟΙΑ και MEGABET PLUS συνεχίζουν και για την αγωνιστική περίοδο 2017-18 τη χορηγική συνεργασία τους.

Αυτή θα είναι η 3η διαδοχική σεζόν που η εταιρία στοιχημάτων θα αποτελεί εκ των χορηγών της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, δείγμα της άριστης επαγγελματικής σχέσης και συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Το λογότυπο της MEGABET PLUS θα βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του παντελονιού των επίσημων εμφανίσεων της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η εταιρία θα συνεχίσει να λαμβάνει την προβολή και τα οφέλη που προσφέρει το χορηγικό πακέτο του Συλλόγου.

Η MEGABET PLUS Θεωρείται μία από τις κορυφαίες εταιρείες στοιχημάτων στην Κύπρο, κυρίως λόγω των αξιόλογων αποδόσεων και ειδικών επιλογών που προσφέρει. Σύντομα η MEGABET PLUS θα είναι κοντά στο κοινό και διαδικτυακά.

Ιστοσελίδα: www.megabetplus.com
Facebook: @megabetplus

Ευχαριστούμε τη MEGABET PLUS που θα βρίσκεται, για άλλη μια χρονιά, στο πλευρό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και εκφράζουμε τη βεβαιότητα ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχίσει να αναπτύσσεται και να αποδίδει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ