Αυτός και αν είναι πονοκέφαλος για τον Πάμπο

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Εδώ πονοκεφαλιάζουμε εμείς βλέποντας τις επιλογές του Πάμπου Χριστοδούλου ενόψει Ερμή, φανταστείτε ο ίδιος πως θα νιώθει.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές του ρόστερ είναι στην διάθεση του και έχει να επιλέξει μέσα από όλους τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ.

Και επειδή τις προηγούμενες μέρες υπήρχαν κάποιες εκκρεμότητες, εξηγούμαστε.

Ο Εκίθα είναι πλέον απόλυτα έτοιμος να βοηθήσει για πρώτη φορά. Ο Μάριος Δημητρίου είναι πανέτοιμος να επιστρέψει και διεκδικεί θέση, ο Μπεντέκε είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση, ο Κανού ξεπέρασε το πρόβλημα του, ενώ και Χριστοφή στην χειρότερη περίπτωση θα είναι στην αποστολή.

Είναι σημαντικό αυτό το πράγμα καθώς κάποιοι ποδοσφαιριστές μέσα στην διακοπή δεν ξεκουράστηκαν όπως κάποιοι άλλοι.

Από την άλλη όμως αυτοί που έπαιξαν με τις Εθνικές τους όπως ο Παναγή, ο Κατελάρης και ο Μαργκάσα θα έχουν καλύτερο ρυθμό από τους υπόλοιπους και πιθανόν αυτό να τους δώσει προβάδισμα για φανέλα βασικού.

Ο Παναγή πιθανότατα θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα, ενώ ο Φάνος Κατελάρης ίσως εκτοπίσει κάποιον από το κέντρο της άμυνας (μάλλον τον Γουίλιαμ Σοάρες) για να πάρει αυτός την θέση.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ