Ο Μάικλ Τζόρνταν θα χτίσει δύο κλινικές στο Σάρλοτ

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Ο 54χρονος δείχνει ενθουσιασμένος με τη δημιουργία των Novant Health Michael Jordan Family Clinics», θα παρέχουν φυσικοθεραπεία, κοινωνικό έργο και αρκετές ακόμη δράσεις.

Είναι δεδομένα η μεγαλύτερη προσωπικότητα που πάτησε ποτέ τα παρκέ. Ωστόσο, ο Μάικλ Τζόρνταν αποδεικνύει ότι είναι τεράστιος και εκτός αυτών. Ο θρύλος του μπάσκετ, θα δώσει 7 εκατ. δολάρια, προκειμένου να ανεγερθούν δύο κλινικές στην περιοχή του Σάρλοτ, οι οποίες αναμένεται να είναι έτοιμες το 2020.

Ο 54χρονος δείχνει ενθουσιασμένος με τη δημιουργία των Novant Health Michael Jordan Family Clinics», οι οποίες εκτός από ιατρική περίθαλψη, θα παρέχουν φυσικοθεραπεία, κοινωνικό έργο, οικογενειακό προγραμματισμό σε θέματα υγείας και αρκετές ακόμη δράσεις.

Ο Τζόρνταν τόνισε ότι «βλέποντας το έργο τα τελευταία χρόνια της Novant Health, δεν θα μπορούσα να μην βοηθήσω τους συμπολίτες μου. Ελπίζω αυτές οι δύο κλινικές να συμβάλουν σε ένα καλύτερο και πιο υγιές μέλλον των οικογενειών της περιοχής».

Πηγή: protothema.gr

 

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ