Οι ιπποδρομιακές συναντήσεις της Κυριακής

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Η Λέσχη Ιπποδρομιών Λευκωσίας ανακοινώνει ότι:

Η επόμενη ιπποδρομιακή συνάντηση θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Οκτωβρίου με ώρα έναρξης τις 3.00 μ.μ.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 9 ιπποδρομίες και τα παιχνίδια Jackpot 9, Pick 6  και Pick 4 θα λειτουργήσουν ως ακολούθως:

1η ιπποδρομία:  Jackpot 9

4η ιπποδρομία:  Pick 6

6η ιπποδρομία:  Pick 4

Κατά την ιπποδρομιακή συνάντηση της Κυριακής μεταφέρονται τα ακόλουθα ποσά στα πιο κάτω παιχνίδια:

Pick 4                  €5.000,00

Pick 6         Η Λέσχη εγγυάται ελάχιστο διανεμητέο ποσό   €10.348,61

Jackpot 9   H Λέσχη εγγυάται ελάχιστο διανεμητέο ποσό   €21.891,07

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί η ημικλασική ιπποδρομία «Κύπελλο Φθινοπώρου» για Κυπριακής εκτροφής ίππους 4 και 5 ετών νικητές και για Καθαρόαιμους ίππους 4 και 5 ετών νικητές που γεννήθηκαν στην Κύπρο από την απόσταση των 2100 μέτρων.

Παρακολουθείστε τις Κυπριακές Ιπποδρομίες, σε επανάληψη και από δύο διαφορετικές τηλεοπτικές λήψεις,  αποκλειστικά στην ιστοσελίδα της Λέσχης Ιπποδρομιών Λευκωσίας (www.nicosiaraceclub.com.cy), στη σελίδα Facebook  και στο κανάλι YOUTUBE της Λέσχης (Nicosia Race Club).  Επίσης παρακολουθείστε παλαιότερες Κλασικές Ιπποδρομίες αλλά και μεγάλες Διεθνείς Κλασικές Ιπποδρομίες.

Παρακολουθείστε το Σάββατο 7 Οκτωβρίου και ώρα 4.40 μ.μ. στους επίσημους Αντιπροσώπους της Λέσχης την κλασική ιπποδρομία Sun Chariot Stakes, Group 1, (British Champions Series), για φορβάδες 1ης κλάσης 3 ετών και άνω από την απόσταση των 1609 μέτρων στον Βρετανικό Ιππόδρομο Newmarket.

Την ίδια μέρα θα διεξαχθούν δύο κλασικές ιπποδρομίες Group 3 στον Βρετανικό Ιππόδρομο Ascot καθώς επίσης και μία κλασική ιπποδρομία Grade 1 και μία κλασική ιπποδρομία Grade 2 στον Ιππόδρομο Turffontein Νοτίου Αφρικής.

 

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ