Έχει δίκαιο η Σχολή Προπονητών της ΚΟΠ με το «όχι» στο Μηνά

Η ιστοσελίδα μας έψαξε το θέμα με τις δηλώσεις-καταγγελίες του Κωνσταντίνου Μηνά ότι αδίκως κατά την άποψη του δεν τον καλούν να παρακολουθήσει τα σεμινάρια για το επαγγελματικό προπονητικό δίπλωμα.

Μέσα από την έρευνα που έχουμε κάνει, η Σχολή Προπονητών της ΚΟΠ και ο Σάββας Κωνσταντίνου που είναι ο υπεύθυνος δικαιολογημένα δεν έδωσαν στον Μηνά το δικαίωμα αυτό αφού με βάση την ποδοσφαιρική του προϊστορία, δεν πληροί τα βασικά κριτήρια, όπως δεν τα πληροί και ο προπονητικός του βίος.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Μηνά δεν έκανε ποτέ τον προπονητή εκτός από ένα περίπου 6μηνο σαν βοηθός στη Νέα Σαλαμίνα. Αντίθετα οι προπονητές που έχουν επιλεγεί για το επαγγελματικό δίπλωμα συγκεντρώνουν όλα τα βασικά κριτήρια αφού έχουν εργαστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα είτε σαν πρώτοι προπονητές ακόμα και σε μικρές κατηγορίες, είτε σαν βοηθοί.

Μιλώντας με τα στελέχη της ΚΟΠ μας έχουν ενημερώσει η καταγγελία του Μηνά δεν είναι ικανή να αλλάξει την εικόνα της Σχολής Προπονητών που δουλεύει σωστά και απρόσκοπτα εφαρμόζοντας τα βασικά κριτήρια για όλους τους υποψήφιους προπονητές.