Αλκή όπως… Τότεναμ

Αυτό είναι το ζητούμενο για τον ΑΠΟΕΛ. Να αντιμετωπίσει το παιχνίδι με την Αλκή, όπως αντιμετώπισε αυτό με την Τότεναμ.

Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ χειροκρότησαν θερμά τους παίκτες μετά την ήττα από την Τότεναμ, γιατί όσα είδαν στο γήπεδο τους άρεσαν. Οι «γαλαζοκίτρινοι» κατέθεσαν ψυχή απέναντι στον Χάρι Κέιν και την παρέα του, αλλά αποδείχτηκε ανθρωπίνως αδύνατο να γίνει το θαύμα. Ο κόσμος, όμως, εκτίμησε την προσπάθεια και χειροκρότησε τους παίκτες.

Και τώρα περιμένει ανάλογη διάθεση και κόντρα στην Αλκή. Αυτό άλλωστε είναι το παράπονο των «πορτοκαλί», ότι βλέπουν άλλη ομάδα στην Ευρώπη και άλλη στην Κύπρο. Οι βαθμολογικές απώλειες στα παιχνίδια με Ανόρθωση και Άρη συνοδεύτηκαν από μέτριες εμφανίσεις από πλευράς ΑΠΟΕΛ.

Είναι ως ένα βαθμό λογικό και οι παίκτες να βλέπουν διαφορετικά ένα ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης ή την Τότεναμ και διαφορετικά με τον Άρη, αλλά ως επαγγελματίες οφείλουν να αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα κάθε αντίπαλο. Εν προκειμένω, την Αλκή.

Ειδικά μετά τις απώλειες στα δύο προηγούμενα ματς, το «διπλό» είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένο. Και για να έρθει, θα πρέπει οι «γαλαζοκίτρινοι» να αντιμετωπίσουν το παιχνίδι ως αγώνα.. Τσάμπιονς Λιγκ. Διαφορετικά, σε περίπτωση νέας γκέλας, τα χειροκροτήματα της Τρίτης θα γίνουν ξανά γκρίνια και μουρμούρα.