Απόλυτα ικανοποιημένος ο προπονητής του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι, μετά τη νίκη του Άρη επί της Ανόρθωσης.
«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Παίξαμε όπως θα θέλαμε στο πρώτο ημίχρονο, μέχρι το 2-1. Κάναμε κάποια λάθη, το κάναμε δύσκολο για τον εαυτό μας. Από μια δική μας ανοησία σκόραρε η Ανόρθωση, καταφέραμε όμως να νικήσουμε και πιστεύω ότι το αξίζαμε. Άρχισα με τους ίδιους 11 γιατί κανείς δεν το περίμενε. Ήθελα να τους επιβραβεύσω αυτούς που ξεκίνησαν με τη Ρέιντζερς, δεν υπάρχει μια 11άδα την Πέμπτη κι άλλη την Κυριακή. Δεν παραπονιόμαστε γιατί παίζουμε στην Ευρώπη. Πεισμώσαμε, θέλαμε να τα καταφέρουμε. Γι’ αυτό έχουμε βάθος στο ρόστερ, δεν θέλουμε να παραπονιόμαστε».

Στην διάσκεψη Τύπου δήλωσε τα εξής:
«Δεν θέλω να πω πολλά πράγματα, γιατί δεν δικαιούμαι να πω πολλά πράγματα. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη που αξίζαμε, θα μπορούσαμε να σκοτώσουμε το ματς απ’ το πρώτο ημίχρονο. Και θα έπρεπε να το έχουμε κάνει. Ήταν όμως δύσκολο, ήταν και ο κόσμος της Ανόρθωσης που έβαζε πίεση.
Ζούμε στον 21ο αιώνα. Αυτά που άκουσα και οι άνθρωποι της ομάδας να μας φωνάζουν είναι ανεπίτρεπτα. Έλεγαν για μένα, την οικογένεια μου, τα παιδιά μου. Έχω εμπειρία από πολλά κα κατάμεστα γήπεδα, δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο. Έχω κουραστεί με αυτό το θέμα, με την έλλειψη σεβασμού».
Για το αν η ομάδα του έβγαλε κούραση: «Στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε ότι ήμασταν λίγο κουρασμένοι. Κάναμε ένα φανταστικό παιχνίδι μέχρι το 2-1. Αυτό ήταν καλό για εμάς, το πλάνο μας δούλεψε. Είναι φυσιολογική η κούραση με τόση πίεση. Είμαι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου. Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα επαφής, δεν γίνεται κάθε επαφή να σφυρίζεται φάουλ. Δεν θέλω να πω περισσότερα».
Για το ότι δεν έκανε ροτέισιον: «Χάσαμε βαθμούς σε κάποια παιχνίδια, όπως αυτό με την Ομόνοια. Γι’ αυτό αποφάσισα να μην κάνω ροτέισιον σήμερα. Επίσης ήθελα να έχω όλους τους παίκτες μου συγκεντρωμένους. Θέλω να έχω την προσοχή όλων των παικτών».