Ο 1ος Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας αποκτά νέο όνομα: Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας!
Σπορ

Ο 1ος Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας αποκτά νέο όνομα: Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας!

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Με ιδιαίτερη τιμή η Οργανωτική Επιτροπή του Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας ανακοινώνει ότι o ξενοδοχειακός κολοσσός, Radisson Blu, θα είναι ο ονομαστικός χορηγός του αγώνα.

Από σήμερα ο Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας μετονομάζεται σε Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας και η πόλη της Λάρνακας τρέχει σε ρυθμούς Radisson Blu.

Το Radisson Blu Hotel Larnaca είναι σχεδιασμένο από τους κορυφαίους σχεδιαστές εσωτερικών χώρων στον κόσμο, προσθέτοντας τη φιλοσοφία Carlson Rezidor για καινοτόμα ξενοδοχεία πρώτης κατηγορίας, προσφέροντας πραγματικά γνήσια φιλοξενία, απόλυτη ικανοποίηση και βιωσιμότητα.

Σε στρατηγική τοποθεσία στο κέντρο της πόλης με το γαλάζιο της Μεσογείου, αυτό το υψηλών προδιαγραφών ξενοδοχείο προσφέρει εύκολη πρόσβαση τόσο στη σύγχρονη Λάρνακα όσο και στον αρχαίο πολιτισμό της, καθώς και στον Διεθνή Αερολιμένα.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 106 κομψά δωμάτια, με ελάχιστο μέγεθος 34 τετραγωνικών μέτρων και σουίτες μέχρι 56 τετραγωνικών μέτρων.

Το Radisson Blu Hotel Larnaca και ο Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας έχουν κοινό όραμα την αναβάθμιση της πόλης του Ζήνωνα προσελκύοντας επισκέπτες από όλον τον κόσμο, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

O Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Νοεμβρίου και συμπεριλαμβάνει Μαραθώνιο Δρόμο (42.195 χλμ), Ημιμαραθώνιο δρόμο (21.095 χλμ), 10 χιλιομέτρων , 5 χιλιομέτρων – εταιρικός, 5 χιλιομέτρων – ατομικός και
1 χιλιομέτρου Fun Race και Kids Race.

Τελείται υπό την αιγίδα και την στήριξη του Υπουργείου Παιδείας, του Υπουργείου Μεταφορών, του Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, της Πολιτικής Άμυνας, της Αστυνομίας Κύπρου, του Επίτροπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, της Επιτρόπου Περιβάλλοντος του Κυπριακού Οργανισμού

Αθλητισμού (ΚΟΑ) και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Αθλητισμού Στίβου (ΚΟΕΑΣ).

Related posts