Κάνει delete για… το καλό της
ΟΜΟΝΟΙΑ

Κάνει delete για… το καλό της

Η «πεντάρα» επί της ΑΕΚ προκάλεσε ενθουσιασμό στον κόσμο της Ομόνοιας, αλλά ο Πάμπος Χριστοδούλου έχει φροντίσει ήδη ώστε οι παίκτες να ξεχάσουν αυτή τη μεγάλη νίκη για να μην βρεθούν προ εκπλήξεως αυτό το Σάββατο κόντρα στην Αλκή.

Είναι προφανές πως στο μυαλό των παικτών η δυσκολία ενός ντέρμπι κι ενός αγώνα με μία νεοφώτιστη ομάδα είναι διαφορετική. Στο μυαλό του προπονητή τους, όμως, είναι η ίδια. Ο Πάμπος Χριστοδούλου δεν έχει αλλάξει τροπάριο από την αρχή της σεζόν: για την ομάδα όλα τα ματς είναι ντέρμπι.

Μετά το επιβλητικό 5-2 επί της ΑΕΚ το επισημαίνει ακόμη πιο επιτακτικά στους παίκτες του, γιατί γνωρίζει πως η «πεντάρα» αυτή μπορεί να φέρει εφησυχασμό. Κι αυτόν θέλει να αποφύγει.

Με όπλο την τρομερή ψυχολογία μετά το αποτέλεσμα αυτό και την παρουσία του κόσμου της που θα είναι και πάλι στο ΓΣΠ μετά την τιμωρία της Τετάρτης, οι «πράσινοι» στοχεύουν σε ένα ακόμη τρίποντο, αφού νέα βαθμολογική σε θεωρητικά βατό παιχνίδι μετά την Πάφο είναι απαγορευτική για τις υψηλές φιλοδοξίες που έχει η Ομόνοια.

Related posts