Το 3ο Φεστιβάλ Προσφοράς ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ ενισχύει το «Γκολ στη Ζωή»

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Δεκάδες ποδοσφαιριστές θα βρεθούν την Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Ευρώπης, για να μοιράσουν αυτόγραφα και να βγάλουν φωτογραφίες με μικρούς και μεγάλους.

Αφιερωμένο στον Φιλανθρωπικό – Εθελοντικό οργανισμό των ποδοσφαιριστών «Γκολ στη Ζωή» είναι το 3ο Φεστιβάλ Προσφοράς ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, από τις 15:00 μέχρι τις 23:00, στην Πλατεία Ευρώπης (Φοινικούδες), στη Λάρνακα.


 

Κεντρικό μήνυμα της εκδήλωσης είναι «Μαζί Βάζουμε Γκολ στη Ζωή» και όλα τα έσοδα θα διατεθούν προς ενίσχυση του έργου του «Γκολ στη Ζωή». Στην εκδήλωση θα παραστούν ποδοσφαιριστές από όλες τις ομάδες, για να μοιράσουν αυτόγραφα και να βγάλουν φωτογραφίες με μικρούς και μεγάλους.

«Η απόφαση της εταιρείας να στηρίξει τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Γκολ στη Ζωή βασίστηκε στην επιθυμία μας να ενισχύσουμε τους στόχους και το έργο του οργανισμού» ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου ο Εκτελεστικός Σύμβουλος της Petrolina (Holdings) Public Ltd, κ. Ντίνος Λευκαρίτης.

Στο Φεστιβάλ αναμένεται πλήθος κόσμου αφού πρόκειται για μια εκδήλωση χαράς και προσφοράς για όλη την οικογένεια, με ζωντανή μουσική, πολλά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, φαγητό, διαγωνισμούς, δώρα και εκπλήξεις. Παρουσιαστής της εκδήλωσης θα είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ενώ το Φεστιβάλ θα κλείσει με συναυλία των ΟΝΙΡΑΜΑ. Η είσοδος και η συμμετοχή στα παιχνίδια είναι δωρεάν.

Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις των φαγητών και ποτών θα διατεθούν για την ενίσχυση του «Γκολ στη Ζωή».

Το «Γκολ στη Ζωή» αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την Πετρολίνα και την οικογένεια Λευκαρίτη για την εμπιστοσύνη και την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα του Οργανισμού.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ