Οι Ιπποδρομίες της Τετάρτης

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

  

Η Λέσχη Ιπποδρομιών Λευκωσίας ανακοινώνει ότι:

Η επόμενη ιπποδρομιακή συνάντηση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου με ώρα έναρξης τις  4.30 μ.μ.

Η ώρα έναρξης των ιπποδρομιακών συναντήσεων παραμένει στις 4.30 μ.μ. μέχρι και την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου.  Από την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου η ώρα έναρξης των ιπποδρομιακών συναντήσεων έχει καθοριστεί για τις Κυριακές, Σάββατα και αργίες στις 3:00 μ.μ. και τις Τετάρτες στις 3.30 μ.μ.

Η ιπποδρομιακή συνάντηση της Τετάρτης περιλαμβάνει 8 ιπποδρομίες.  Λόγω του γεγονότος ότι θα διεξαχθούν 8 ιπποδρομίες τα παιχνίδια Pick 6 και Pick 4 θα λειτουργήσουν ως ακολούθως:

3η ιπποδρομία:  Pick 6

5η ιπποδρομία:  Pick 4

Κατά την ιπποδρομιακή συνάντηση της Τετάρτης η Λέσχη εγγυάται στο παιχνίδι Pick 6 ελάχιστο διανεμητέο ποσό €5.000.

Οι ιπποδρομιακές συναντήσεις θα μεταδίδονται αποκλειστικά από το κανάλι Cytavision Sports 7. Το κανάλι Cytavision Sports 7 μεταδίδεται μέσω της συνδρομητικής τηλεοπτικής  πλατφόρμας Cytavision της CYTA (Θέση 207), σε όλα τα οικιακά και επιχειρησιακά πακέτα.

Η εκπομπή Χωρίς Παρωπίδες θα μεταδίδεται από την τηλεοπτική πλατφόρμα Cytavision από την κάθε Τρίτη και Παρασκευή στις 8.00 μ.μ. καθώς επίσης και από το Youtube channel της Λέσχης Ιπποδρομιών (www.youtube.com/user/NicosiaRaceClub).

Την Κυριακή 1η Οκτωβρίου θα διεξαχθεί η κλασική ιπποδρομία «Κύπελλο Κυπριακής Δημοκρατίας» Gr.1 για καθαρόαιμους ίππους 4 ετών και άνω, που γεννήθηκαν στην Κύπρο και Κυπριακής εκτροφής ίππους 4 ετών και άνω, από την απόσταση των 1600 μέτρων.

Την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί μία κλασική ιπποδρομία Grade A στον Ιππόδρομο Listowel Ιρλανδίας.

Την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν δύο κλασικές ιπποδρομίες Group 2 στον Βρετανικό Ιππόδρομο Doncaster.

Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου  και  ώρα  5.35 μ.μ. θα διεξαχθεί η  κλασική  ιπποδρομία

St Leger Stakes, (Group 1) (British Champions Series), για κήλωνες και φορβάδες 1ης κλάσης, 3 ετών από την απόσταση των 2900 μέτρων στον Βρετανικό Ιππόδρομο Doncaster.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ