Με τι ασχολούνται οι πρόεδροι των σωματείων;
Balla Special

Με τι ασχολούνται οι πρόεδροι των σωματείων;

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Αλλαγές δεν έγιναν μόνο στα ρόστερ των ομάδων κατά την μετεγγραφική περίοδο του καλοκαιριού, αλλά και στις διοικήσεις των συλλόγων. Προέδροι έφυγαν, άλλοι επέστρεψαν και άλλοι για πρώτη φορά βρίσκονται στα «σαλόνια».

Επιμέλεια: Τάσος Θεοδώρου

Το Balla ερεύνησε και έμαθε για τις δουλειές των προέδρων των σωματείων.

Αναλυτικά:

ΑΠΟΕΛ – Πρόδρομος Πετρίδης


Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ έχει αποφοιτήσει το Grammar School και ακολούθως εντάχθηκε στην οικογενειακή του επιχείρηση που είχε σχέση με παραγωγή μανιταριών. Από το 2006 δηλώνει επιχειρηματίας.

ΑΕΚ – Άντρος Καραπατάκης


Μετά από πολλά χρόνια στην Αμερική, επέστρεψε το 1993 στην Κύπρο ιδρύοντας την «ΑJK Group» Είναι απόφοιτος του «University of Connecticut» (U.S.A.). με Ph.D. στα Οικονομικά.

Απόλλων – Νίκος Κίρζης


Ο Νίκος Κίρζης αποφοίτησε από το «Oxford Brookes University» της Αγγλίας το 1998 με πτυχίο στο Business Administration and Marketing Management και δηλώνει επιχειρηματίας. Κεντρική ασχολία του το Real Estate.

ΑΕΛ – Ανδρέας Σοφοκλέους


Ο πρόεδρος των γαλαζοκίτρινων της Λεμεσού έχει αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο «Patrice Lumuba People’s Friendship Univeгsity» της Μόσχας στον κλάδο της νομικής και διευθύνει το δικηγορικό γραφείο «Andreas M. Sofocleous & Co LLC» στη Λεμεσό.

Ομόνοια – Αντώνης Τζιωνής


Aνάλαβε τα ηνία του τριφυλλιού τον Ιούνιο του 2016 και έχει δικό του αρχιτεκτονικό γραφείο. Απόφοιτος του Ανώτατου Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Σλοβακίας με δίπλωμα στην Πολιτική Μηχανική.

Ανόρθωση – Ανδρέας Παντελή

Διετέλεσε πρόεδρος της Ανόρθωσης την πενταετία 2004-2009 και επέστρεψε στην προεδρία της «Κυρίας» τον Ιανουάριο του 2017. Ο ίδιος δηλώνει επιχειρηματίας με ασχολία του το γενικό εμπόριο και την τουριστική βιομηχανία. Οι πλείστες του επιχειρήσεις έχουν ως βάση τη Βουλγαρία και τη Βόρειο Ελλάδα.

Νέα Σαλαμίνα – Θουκής Θουκυδίδης

Μιλώντας στο Balla ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων χαρακτήρισε τον εαυτό του «εμπορευόμενο». Ασχολείται δηλαδή με το ελεύθερο εμπόριο.

Εθνικός – Κίκης Φιλίππου


Ο πρόεδρος του Εθνικού από το 1982 είναι ιδιοκτήτης της «Kikis Philippou Ltd» με έδρα το Δασάκι της Άχνας.

Ερμής – Λουκάς Φανιέρος


Κύρια ασχολία του προέδρου του Ερμή η πώληση ακινήτων και η ενοικίαση διαμερισμάτων και μαγαζιών με έδρα κυρίως τη Λάρνακα.

Δόξα – Κώστας Χριστοδούλου «Καραβίδας»


Στο παρελθόν ήταν ιδιοκτήτης της ψαροταβέρνας «Καραβίδες» με έδρα τη Μακεδονίτισσα (όπου και το παρατσούκλι), η οποία έκλεισε. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το μάνατζερ ποδοσφαιριστών.

Άρης – Σταύρος Δημοσθένους


Ο πρόεδρος του Άρη ασχολείται με τις πωλήσεις αυτοκινήτων, ενώ έχει επενδύσει σε ενοίκια και ιδιοκτησίες καφεστιατορίων.

ΑλκήΆντης Λόππας

Είναι ο ιδιοκτήτης και ο πρόεδρος του Δ.Σ του Alexander College στη Λάρνακα.

Ολυμπιακός – Κώστας Σεραφείμ

Ο πρόεδρος της ομάδας του «Τακτακαλά» δηλώνει συνταξιούχος τραπεζικός και πλέον ασχολείται κυρίως με τις ποδοσφαιρικές του ακαδημίες, αλλά και με ασφάλειες.

Πάφος FC – Χρίστος Γλυκύς

Ο πρόεδρος της Πάφου δηλώνει επιχειρηματίας.

Related posts