Να κρατάνε μικρό καλάθι για Ομόνοια και Ανόρθωση, γιατί…

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Τον ΑΠΟΕΛ τον είδαμε, τον Απόλλωνα τον είδαμε, την ΑΕΚ την είδαμε, την ΑΕΛ την είδαμε, όμως θέλουμε πολύ να δούμε και τους άλλους δύο μεγάλους στο γήπεδο.

Βέβαια οι τέσσερις που είδαμε πιθανότατα θα αλλάξουν, αλλά η αγωνία μας εστιάζεται στην Ομόνοια και στην Ανόρθωση και βάζουμε το μυαλό μας σε μια διαδικασία να φανταστεί πως μπορεί να παρουσιαστούν οι «πράσινοι» και η «Κυρία» τη νέα σεζόν.

Οφείλω να πω ότι οι μεγάλες προσδοκίες που έχουν δημιουργηθεί ανεξήγητα από τον κόσμο των δύο ομάδων πιθανόν να μην βγουν σε καλό καθώς η ιστορία μας έχει διδάξει ότι σε τέτοιες περιπτώσεις στην πρώτη στραβή… χαλάνε όλα. Κ

αι επειδή μιλάμε για δύο ομάδες που χτίστηκαν από την αρχή μάλλον άδικο θα είναι για τους διοικούντες, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές να μηδενιστούν όλα. Μπορεί και από τη αρχή να εκτοξευθούν, δεν το αποκλείουμε αλλά συνήθως οι νέες ομάδες θέλουν τον χρόνο τους.

Αυτό συστήνουμε στον κόσμο των δύο ομάδων να κάνει, να δώσει χρόνο, να έχει υπομονή και να μην περιμένει από την πρώτη αγωνιστική να δει πολλά. Μπορεί και να τα δει και αυτό θα είναι ευχής έργον για κάθε οπαδό των συγκεκριμένων ομάδων αλλά καλύτερα και το πιο φρόνιμο είναι να κρατάμε μικρό καλάθι για να μην είναι ανώμαλη η προσγείωση και αν έρθει το καλύτερο τότε θα είναι ευπρόσδεκτο.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ