Αυτή θα είναι η Τσέλσι της νέα σεζόν (pics)

Μετά την προσθήκη του Άλβαρο Μοράτα, αλλά και αυτή του Τιεμουέ Μπακαγιόκο το παζλ δείχνει να ολοκληρώνεται για την Τσέλσι.

 

Μετά την αγορά των Άλβαρο Μοράτα και Τιεμουέ Μπακαγιόκο η Τσέλσι δείχνει έτοιμη να βρεθεί ξανά στην κορυφή της Premier League και η ιστοσελίδα goal.com παρουσιάζει την πιθανή σύνθεση που θα αγωνίζονται οι πρωταθλητές Αγγλίας την επόμενη σεζόν.

Ο προπονητής των «μπλε», Αντόνιο Κόντε, είναι δεδομένο ότι θα χρησιμοποιήσει το ίδιο σχήμα (3-4-3),που έδωσε πέρσι στους Λονδρέζους την πρώτη θέση στην Premier League, προσθέτοντας τους Μοράτα και Μπακαγιόκο αντί των Ντιέγκο Κόστα και Μάτιτς, αντίστοιχα.

Στις προσθήκες αυτών των δύο έρχεται να προστεθεί και αυτή του Ρούντιγκερ που θα αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας των Λονδρέζων.

Η σύνθεση της Τσέλσι για την επόμενη σεζόν σύμφωνα με τη 3-4-3 που χρησιμοποίησε πέρσι ο Κόντε:

inner

Με τα «όπλα» που διαθέτει στα χέρια του πάντως ο Κόντε θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει και το σχήμα 3-5-2, φορτώνοντας τη μεσαία γραμμή με έναν ακόμη παίκτη, τον Σέσκ Φάμπρεγας. Το συγκεκριμένο σχήμα δεν είναι αυτό που χρησιμοποιεί τις περισσότερες φορές στους πρωταθλητές Αγγλίας, όμως δεν είναι και λίγες οι περιπτώσεις που άλλαξε το σχηματισμό.

Η σύνθεση της Τσέλσι την επόμενη σεζόν με 3-5-2:

inner

Πηγή:Sport-fm.gr