Θυμάστε το σήριαλ με τον Θέμη Αγαθοκλέους;
tips

Θυμάστε το σήριαλ με τον Θέμη Αγαθοκλέους;

Το καλοκαίρι του 1998, αποτέλεσε ένα από τα μεταγραφικά σήριαλ που είχαν συζητηθεί. Ο λόγος για την απόκτηση του από τον Ευαγόρα είχαν ενδιαφερθεί ο ΑΠΟΕΛ και η Ανόρθωση.

Η ομάδα της Λευκωσίας είχε υπογράψει προσύμφωνο μαζί του, ωστόσο υπολόγιζε χωρίς τον Κίκη Κωνσταντίνου. Ο τότε ισχυρός παράγοντας των «κυανολεύκων» και νυν επίτιμος πρόεδρος, πέτυχε την ολική ανατροπή, ντύνοντας τον φέρελπι τότε Θέμη Αγαθοκλέους στα «κυανόλευκα» της τότε κρατούσας τα σκήπτρα στα κυπριακά ποδοσφαιρικά δρώμενα Ανόρθωσης.

Μεταγραφή που είχε συζητηθεί και αμφισβητηθεί έντονα από τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ, Κρις Τριανταφυλλίδη, που είχε όπως έλεγε προσύμφωνο στα χέρια του.

Η σωματοδομή του Θέμη Αγαθοκλέους, σε συνδυασμό με την καταγωγή του, κόλλησαν στον νεαρό τότε Θέμη το προσωνύμιο ο νέος Σκούλλος, μιας και όλοι στο πρόσωπο του έβλεπαν ένα νέο Δημήτρη Ιωάννου.

Με τη φανέλα της Ανόρθωσης, έκανε ντεμπούτο στα ευρωπαϊκά παιχνίδια με τη Βαλέτα Μάλτας, ωστόσο η παρουσία του στην Ανόρθωση, δεν εξελίχθηκε όπως ήθελε και υπολόγιζαν οι ιθύνοντες της Βαρωσιώτικης ομάδας. Οι συχνοί τραυματισμοί του, τον είχαν συνεχώς εκτός αποστολής και έτσι μετά από δύο χρόνια επέστρεψε πίσω στην Πάφο.

Ο Θέμης Αγαθοκλέους που σήμερα κλείνει τα 40 του χρόνια και του ευχόμαστε χρόνια πολλά, ήταν από τους βασικούς πυλώνες της Πάφου στα χρόνια της ενοποίησης, μένοντας εκεί μέχρι το 2009. Στη συνέχεια συνέχισε στον Ακρίτα Χλώρακας. Στην αγαπημένη ομάδα της πόλης του, προσέφερε τις υπηρεσίες του και από το πόστο του γενικού αρχηγού.

Ο παιχταράς ο Ντεντέ…

Θυμάστε το σήριαλ με τον Θέμη Αγαθοκλέους;

Related posts