Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.
The Sky’s the Limit!
Editorial

The Sky’s the Limit!

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Κάτοικος Κοπεγχάγης είναι από σήμερα ο Πιέρος Σωτηρίου, έτοιμος για το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Ο Κύπριος επιθετικός πέταξε για το όνειρό του και από αύριο πιάνει δουλειά για να το κάνει πραγματικότητα.

Λίγο πριν πετάξει για τη Δανία, ο πρώην επιθετικός του ΑΠΟΕΛ έδωσε την αποχαιρετιστήρια συνέντευξή του στο Balla. Εκεί διαπιστώσαμε πως ο Πιέρος πάει στη Δανία συνειδητοποιημένος, προσγειωμένος, αλλά και γεμάτος όνειρα και φιλοδοξίες. Πάει, δηλαδή, όπως ακριβώς χρειάζεται για να πετύχει!

Αντιλαμβάνεται ότι το νέο του ξεκίνημα δεν θα είναι εύκολο, αλλά είναι αποφασισμένος να το κάνει ο ίδιος όσο πιο εύκολο γίνεται, ώστε να μην χρειαστεί μεγάλο χρονικό διάστημα προσαρμογής. Θέλει να μπει στο πετσί της νέας του ομάδας, να είναι σαν… Δανός, όπως χαρακτηριστικά μας είπε. Δεν κρατιέται. Θέλει να ζήσει το όνειρό του. Αλλά κρατά τα πόδια του στη γη.

Φάνηκε και καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης πως όσα συνέβησαν στην επαγγελματική ζωή του τον τελευταίο ενάμιση χρόνο δεν τον επηρέασαν. Παραμένει προσγειωμένος και ταπεινός. Δεν πήραν αέρα τα μυαλά του, όπως θα ήταν εύκολο σ’ αυτή την ηλικία και με τόσο ντόρο γύρω από το όνομά του.

Μόχθησε πολύ για να φτάσει ως εδώ και γνωρίζει πολύ καλά, από ιδία πείρα, πως τίποτα στο ποδόσφαιρο δεν είναι αυτονόητο και δεδομένο αν δεν δουλέψεις. Και στην Κοπεγχάγη πάει μ’ αυτό το σκεπτικό. Να δουλέψει πολύ για να βελτιωθεί (σ.σ.: είπε πολλές φορές στη συνέντευξη πως δεν έχει φτάσει σε τοπ επίπεδο ακόμη κι έχει πολλά να βελτιώσει), να δικαιώσει την Κοπεγχάγη για την επιλογή της, να δικαιώσει όσους τον πίστεψαν από την αρχή και όχι μόνο… τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Πρώτα από όλα, όμως, να δικαιώσει τον εαυτό του που δεν το έβαλε κάτω στα χρόνια της… υπομονής στον ΑΠΟΕΛ, όταν ήταν πάντα ο τελευταίος τροχός της αμάξης (της επίθεσης). Σήμερα έφυγε ως ο κορυφαίος παίκτης της σεζόν στην Κύπρο και ανοίγει τα φτερά του για ένα σαφώς καλύτερο πρωτάθλημα με την κρυφή ελπίδα η Κοπεγχάγη να μην είναι απλά ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του, αλλά και ένα σκαλοπάτι για κάτι ακόμη μεγαλύτερο. The Sky’s the Limit για τον Πιέρο Σωτηρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ