Κλαούντιου Νικουλέσκου: Ένα μπαμ από τα πολλά
Old Stories

Κλαούντιου Νικουλέσκου: Ένα μπαμ από τα πολλά

Αποτέλεσε ένα από τα πολλά μπαμ του καλοκαιριού του 2008 στην Ομόνοια, τότε που ο πρόεδρος Μιλτιάδης Νεοφύτου δεν χαρακτηριζόταν για τη φειδωλή του πολιτική. Για του λόγου του αληθές, θυμίζουμε πως στην μεσοεπιθετική γραμμή της Ομόνοιας υπήρχαν οι Οκκάς, Αγκίρε, Αλωνεύτης, Χριστοφή, Μπακούρα, Κλέιτον, Ντούρο, Καφού και Παύλου.

Η κάθοδος του στο νησί αποτέλεσε έκπληξη και χρειάστηκε να πληρωθεί πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να πειστεί. Τότε παντρεμένος με την Diana Munteanu, ηθοποιό και μοντέλο της Ρουμανίας, με τους δύο να αποτελούν ακόμη ένα λαμπερό celebrity ζευγάρι.

Στην Ομόνοια έμεινε για ένα εξάμηνο πριν επιστρέψει εκ νέου στην αγαπημένη του Δυναμό. Το καλοκαίρι του 2010 πήγε στην Κλούζ, εκεί όπου το 2012 κρέμασε τα παπούτσια και ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα. Στα έξι χρόνια που τελεί προπονητής, ήδη έχει αλλάξει έξι ομάδες.

Σήμερα ο παλαίμαχος Ρουμάνος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής, κλείνει τα 41 του χρόνια, με την περίπτωση του να θυμίζει την κακοδιαχείριση που έγινε στην Ομόνοια, που έφεραν ως αποτέλεσμα  τη σημερινή κατάσταση, που η λαοφιλής ομάδα παλεύει με την οικονομική της επιβίωση, θυσιάζοντας στο βωμό αυτής, επιτυχίες και πρωταγωνιστικές πορείες, όπως άλλωστε είχε συνηθίσει τους φίλους της.

Related posts