Πέρεθ: «Παρακολουθούμε Εμπαπέ-Ντοναρούμα»
Ισπανία

Πέρεθ: «Παρακολουθούμε Εμπαπέ-Ντοναρούμα»

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, παραδέχτηκε ότι τα δύο νέα «αστέρια» του παγκόσμιου ποδοσφαίρου είναι στο στόχαστρο της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν δίστασε να παραδεχτεί το ενδιαφέρον της Ρεάλ για τους Εμπαπέ και Ντοναρούμα, χωρίς να πει όμως αν θα προχωρήσει σε επίσημη πρόταση.

Παράλληλα, στάθηκε και στον Ντε Χέα ο οποίο πλέον δεν ενδιαφέρει τη «βασίλισσα».

«Ο Ζιντάν τον είχε δει όταν είχε 16 ετών. Του άρεσε πολύ. Δεν μπορούσαμε να τον πάρουμε λόγω της ηλικίας του, μιας και αν δεν είναι κοινοτικός ένας παίκτης μπορείς να τον υπογράψεις από τα 18. Ο Εμπαπέ τα έχει πάει πολύ καλά και σίγουρα θα γίνει ένας από τους σπουδαιότερους. Φυσικά και τον παρακολουθούμε», είπε ο Πέρεθ στο «Onda Cero» για το παιδί θαύμα της Μονακό και συνέχισε για τον Ντοναρούμα:

«Ο καθένας λέει ότι είναι ένας σπουδαίος παίκτης, πρόκειται να αντικασταστήσει τον Μπουφόν. Σίγουρα τον παρακολουθούμε, όμως δεν θα μιλήσουμε για το τι θα κάνουμε».

Από τις δηλώσεις του δεν έλλειψε κι ο Ντε Χέα, ο οποίος είχε ήρθε πολύ κοντά στο να μετακομίσει στη Μαδρίτη.

«Δεν έχουμε μιλήσει με τον Ντε Χέα. Πριν από δύο χρόνια είχαμε ένα θέμα μαζί του, αλλά οι συνθήκες δεν επέτρεψαν να τον πάρουμε», ενώ κλείνοντας στάθηκε στον Κέιλορ Νάβας ο οποίος του αρέσει.

Gazzeta.gr

Related posts