Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

«Στη λίστα μας ο Ντίντακ»
Ελλάδα

«Στη λίστα μας ο Ντίντακ»

Το θέμα της παραμονής του Ντίντακ Βίλα, ή της παραχώρησής του στην Εσπανιόλ, παραμένει ορθάνοιχτο με μια βασική και σημαντική λεπτομέρεια πλέον που αφορά το ενδιαφέρον της ομάδας απ’ την Ισπανία. Με δηλώσεις του ο Ραμόν Ρόμπερτ, ο οποίος αποτελεί τον διευθύνων σύμβουλο της Εσπανιόλ, επιβεβαίωσε πως ο Ισπανός ακραίος μπακ της ΑΕΚ βρίσκεται στη λίστα με τα ονόματα που εξετάζουν σοβαρά στην καταλανική ομάδα.

«Ο Ντίντακ είναι ένα όνομα το οποίο εξετάζουμε. Δεν μπορώ όμως να γνωρίζω, άρα και να πω με βεβαιότητα, ότι θα έρθει τελικά, ή όχι. Μας απασχολεί η περίπτωσή του και το όνομά του βρίσκεται μαζί με άλλα φυσικά, στη σχετική λίστα μας. Στο επόμενο διάστημα, ίσως και στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσουν όλα τα ζητήματα», δήλωσε ο Ρόμπερτ όπως αναφέρουν στην Ισπανία.

Μάλιστα αν πιστέψουε τους Ισπανούς και όσα αναφέρουν στα σχετικά ρεπορτάζ τους το deal της Εσπανιόλ με την ΑΕΚ θα ολοκληρωθεί και θα κλείσει τις επόμενες ώρες. Αξίζει δε να σημειωθεί πως από το 1,2 εκατ. ευρώ που σημείωναν ότι θα δώσει η Εσπανιόλ στην Ένωση για να πάρει τον Ντίντακ Βίλα, θα πρέπει να φτάσει στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Υπογραμμίζεται δε η βεβαιότητα στα ρεπορτάζ που αφορούν την καταλανική ομάδα πως το club του Κίκε Φλόρες θα προχωρήσει στην κατάθεση του 1,5 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ για να αποκτήσει τον Ντίντακ, αφού το συγκεκριμένο ποσό θα μπει στα ταμεία της Εσπανιόλ από τη συμφωνία πώλησης στην Μάλαγα του γνωστού μας (από τη θητεία του στον Ολυμπιακό) γκολκίπερ Ρομπέρτο τον οποίο έχει απαιτήσει στην ομάδα της Μαδρίτης ο Μίτσελ (επίσης γνωστός μας από το πέρασμά του στον πάγκο των «ερυθρόλευκων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ