Καταντήσαμε στο σημείο να λέμε «ευτυχώς» για το εμπάργκο…

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Ακούμε από εδώ ότι θα εκμεταλλευτούν τις Ακαδημίες, ακούμε από εκεί το ίδιο. Είναι ημόνιμη κουβέντα των παραγόντων τέτοια εποχή πριν το ξεκίνημα της νέας σεζόν αλλά όλως τυχαίως μένει στην κουβέντα και δεν εξελίσσεται σε πράξη. Η ατολμία και ο φόβος να δώσουν ευκαιρίες στους μικρούς είναι αυτά που στο τέλος επικρατούν και πάνε τα παιδιά 25 χρόνων να θεωρούνται ταλέντα και να … κατηφορίζουν προς δεύτερη και τρίτη κατηγορία μεριά για να πάρουν σειρά κάποιοι άλλοι που σε λίγα χρόνια θα ακολουθήσουν ακριβώς την ίδια διαδρομή.

Τώρα το τροπάριο άλλαξε κάπως και ο λόγος είναι ο κανονισμός της ΚΟΠ με τους δυο Κύπριους στο αρχικό σχήμα των ομάδων μας. Τώρα όλοι λένε ότι τουλάχιστον δύο Κύπριοι θα βρίσκονται στην 11αδα σε κάθε παιχνίδι. Πιθανόν αυτό να κρατήσει στα πρώτα παιχνίδια αλλά ως εκεί. Μετά το πρόστιμο δεν θα ενδιαφέρει κανέναν, θα το πληρώνουν και θα έχουν 11 ξένους στο αρχικό σχήμα και να παίζουν και άλλοι τρεις ξένοι σαν αλλαγή.,

Θα μου πει κάποιος ότι αυτά τα λέμε κάθε χρόνο και γιατί έρχεσαι και τα επαναλαμβάνει. Τα επαναλαμβάνω γιατί επιτέλους πρέπει να βρεθεί μια λύση και να πάμε και εμείς μπροστά ποδοσφαιρικά.

Έφτασα στο σημείο να λέω πάλι καλά που ο Ολυμπιακός και ο Εθνικός Άχνας έχουν ένα εμπάργκο στο κεφάλι του (συγνώμη κιόλας από τις δυο ομάδες) και θα έχουν την ευκαιρία κάποιοι Κύπριο να καταγράψουν συμμετοχές στην α΄ κατηγορία και να έχουν μια γεμάτη σεζόν που υπό άλλες συνθήκες ούτε κατά διάνοια δεν θα το σκέφτονταν. Αυτή την φορά ο Ολυμπιακός και ο Εθνικός θα αναγκαστούν να παίξουν με Κύπριους και μάλιστα μικρούς., Αυτή την φορά θα παρακαλάνε τους παίκτες να μείνουν ειδικά ο Ολυμπιακός με την άνοδο στην α΄ κατηγορία και δεν θα τους… πετάξουν για να γεμίσουν το ρόστερ με ξένους.

Υ.Γ. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων δεν έχω κάτι προσωπικά με τους ξένους και είμαι μάλιστα από αυτούς που παραδέχονται ότι πολλοί από αυτούς ανέβασαν επίπεδο το ποδόσφαιρο μας.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ