Στα βαθιά και οι Άνδρες: Τεστάρουν δυνάμεις με Φινλανδία

Πρώτος αγώνας  στον 6ο προκριματικού Ομίλου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ανδρών 2018

Στη μάχη του 6ου προκριματικού Ομίλου (δεύτερη φάση) του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ανδρών 2018 ρίχνεται στις 16:00 το απόγευμα της Τετάρτης 24ης Μαϊου 2017 η Εθνική ομάδα των Ανδρών. Πρώτη αντίπαλός μας στη σάλαSport Hall for Indoor Games  του Κάρλοβι Βάρι της Τσεχίας η Εθνική Φινλανδίας.

Η Εθνική βρίσκεται στην τσεχική πόλη από το πρωί της Τρίτης και ήδη ο προπονητής Βαγγέλης Κουτουλέας πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση στη σάλα όπου θα γίνουν οι αγώνες. Το εμπόδιο της Φινλανδίας θεωρείται υψηλό, αλλά η ομάδα θα κάνει την προσπάθειά της.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι εξής παίκτες: Πασαδόροι: Οικονομίδης, Χριστοφή, Kεντρικοί: Αλεξίου, Παπαδόπουλος, Σ.  Πετρακκίδης,  Χρυσοστόμου, Aκραίοι: Κοντός, Αποστόλου, Κνέζεβιτς, Διαγώνιοι: Ελευθερίου, Γεωργίου, Αχ. Πετρακκίδης. Λίμπερο:  Αντωνίου, Παπαχριστοδούλου.

Tον αγώνα θα διαιτητεύσουν σύμφωνα με την CEV οι: Helena Geldof από την Ολλανδία και Ζsolt Μessofy από την Ουγγαρία.
 
Το πρόγραμμα της Εθνικής στην Τσεχία είναι το εξής: Ισπανία (25 Μαϊου 21:00), Βόρειος Ιρλανδία (26 Μαϊου 18:30), Tσεχία (27 Μαϊου 18:30) και Σουηδία 28 Μαϊου 14:00).

Η πρώτη φορά πάλι στην Τσεχία
 

Η πρώτη συμμετοχή της Εθνικής σε όμιλο προκριματικής φάσης Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ήταν τον Ιανουάριο του 2014 όπου στην Τσεχία και πάλι στην πόλη Οπάβα αντιμετωπίσαμε μεταξύ 03-05 Ιανουαρίου αντιμετωπίσαμε τις Εθνικές Βουλγαρίας, Τσεχίας και Ολλανδίας χάνοντας και τα τρία παιχνίδια με 0-3 σετ.