Σάββας Θεοδώρου στο Balla: «Διαφέρει η αγωνιστική κατάσταση ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα»

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

24 ώρες απομένουν για τον τελικό της 24ης Μαϊου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα! Στο Balla μιλούν οι πιο έμπειροι και κάνουν τις δικές τους εκτιμήσεις για το αποτέλεσμα και την εικόνα του αγώνα.

 

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε στο Balla ο προπονητής Σάββας Θεοδώρου:

Για τους δύο φιναλίστ ΑΠΟΕΛ και Απόλωνα:

«Ο ΑΠΟΕΛ μετά από τρία χρόνια θέλει να κάνει ακόμα ένα νταμπλ. Από την άλλη πλευρά ο Απόλλωνας θέλει να διατηρήσει το στέμμα του κυπελλούχου από την περσινή χρονιά. Ο μεν ΑΠΟΕΛ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος έχει πολύ καλή ψυχολογία για αυτό το παιχνίδι. Αν και κάθε τελικός είναι ξεχωριστός και ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι από τα υπόλοιπα παιχνίδια πρωταθλήματος. Από την άλλη ο Απόλλωνας είναι μια ομάδα η οποία έπαιξε καλό ποδόσφαιρο στο πρωτάθλημα, είδαμε την καλή πορεία που έκανε με τον Σοφρώνη Αυουστή με ποιοτικό ποδόσφαιρο κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Επαναλαμβάνω ότι και ο Απόλλωνας έχει τη δύναμη για να κατακτήσει και αυτός το κύπελλο και θα είναι ένας αρκετά δύσκολος αντίπαλος για τον ΑΠΟΕΛ στην προσπάθεια του να κάνει το νταμπλ».

Για την αγωνιστική κατάσταση των ομάδων:

«Πρόκειται για δύο διαφορετικές ομάδες. Μπορεί να ήταν οι καλύτερες φέτος, αλλά η αγωνιστική τους κατάσταση είναι διαφορετική».

Το σχόλιο του για τον θεσμό του τελικού:

«Ένας τελικός είναι γιορτή του ποδοσφαίρου και ελπίζω ο φίλαθλος κόσμος που θα παρουσιαστεί στο γήπεδο να είναι αθλητοπρεπέστατος μέσα σε κόσμια πλαίσια, μακριά από επεισόδια και προπηλακισμούς».