Γιάννης Σκοπελίτης στο Balla: «Οι επιθετικές γραμμές των δύο ομάδων θα κρίνουν τον τελικό»

Ο πολύπειρος μεσοαμυντικός της Νέας Σαλαμίνας Γιάννης Σκοπελίτης κάνει την δική του ανάλυση και μας λέει την γνώμη του για τον τελικό κυπέλλου μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα, με τον Ελλαδίτη να πιστεύει πώς δεν υπάρχει κάποιο φαβορί για τον συγκεκριμένο αγώνα.

 

Ποιος πιστεύετε θα κατακτήσει το Κύπελλο;

 «Είναι ένα παιχνίδι 50-50,με τον ΑΠΟΕΛ όμως να βρίσκεται σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση. Ο Απόλλωνας όμως θέλει να πάρει το τρόπαιο του κυπέλλου, καθώς δεν κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα ενάντια στον ΑΠΟΕΛ».

Σε ποια σημεία θα κριθεί ο τελικός;

 «Θα εξαρτηθεί από την μέρα που θα βρεθεί η κάθε ομάδα, αλλά ο τελικός νομίζω θα κριθεί στο ποια ομάδα θα καταφέρει να ανοίξει το σκορ και να το διατηρήσει».

Θα είναι δύσκολο για τον Απόλλωνα να αγωνίζεται στο ΓΣΠ αντί σε ουδέτερη έδρα;

 «Θεωρώ πώς το ΓΣΠ είναι μεγάλο στάδιο που θα έχει φιλάθλους και από τις δύο ομάδες και θα δημιουργηθεί μία καλή ατμόσφαιρα και για τις δύο ομάδες».

Ποια ομάδα νομίζετε πώς έχει περισσότερη ανάγκη το κύπελλο;

 «Ένας τίτλος είναι πάντα μία μεγάλη επιτυχία. Ο Απόλλωνας θέλει να κλείσει την σεζόν με ένα τρόπαιο τουλάχιστον, μετά το χαμένο πρωτάθλημα. Από την άλλη ο ΑΠΟΕΛ θα κυνηγήσει το τρόπαιο για να πετύχει το νταμπλ».

Ποιοι θα είναι οι παίκτες κλειδιά για τις δύο ομάδες σε αυτόν τον αγώνα;

 «Οι επιθετικές γραμμές των δύο ομάδων θα κρίνουν τον αγώνα, γιατί είναι τα δυνατά σημεία και των δύο».

Οι δύο ομάδες διεκδίκησαν το τρόπαιο του πρωταθλητή μέχρι τέλους, αυτό θα τους επηρεάσει;

 «Δεν νομίζω να επηρεάσει αυτό καθώς οι δύο ομάδες είναι καλά ψυχολογικά, με τον ΑΠΟΕΛ να είναι λίγο καλύτερα με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αλλά δεν νομίζω να παίξει ιδιαίτερο ρόλο αυτό».

Η φημολογία για Κρίστιανσεν μπορεί να επηρεάσει τον ΑΠΟΕΛ;

 «Αυτή η φημολογία ακούγεται πολύ καιρό και ο ΑΠΟΕΛ πήρε το πρωτάθλημα, άρα δεν νομίζω να επηρεάσει καθόλου αυτό».

O Απόλλωνας είναι αήττητος ενάντια στον ΑΠΟΕΛ. Αυτό θα επηρεάσει την ψυχολογία των παικτών ενόψει τελικού;

 «Είναι ένα παιχνίδι που δεν έχει καμία σχέση με το πρωτάθλημα, καθώς εδώ παίζεται ένας τελικός κυπέλλου και οι δύο ομάδες θα το διεκδικήσουν μέχρι τέλους, με τις πιθανότητες τους να είναι ίσες».