Εσύ το είπες: «Απλή σύμπτωση;»

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας εδώ για τη στήλη “Εσύ το είπες”, στα ελληνικά και χωρίς υβριστικά στοιχεία ή μέρη που θα μπορούσαν να αποδειχτούν συκοφαντικά.

Τα τελευταία πέντε χρόνια στα οποία πήρε ισάριθμα πρωταθλήματα το ΑΠΟΕΛ υπάρχει ένα προωτόγνωρο στατιστικό στοιχείο στο οποίο θέλω να αναφερθώ. Αν αφαιρέσεις τις έξι ομάδες του πρώτου γκρουπ δύο ομάδες έχουν αποσπάσει πολλούς βαθμούς από τους διεκδικητές του τίτλου.

Ο Εθνικός έχει δεχθεί 10 ήττες από το ΑΠΟΕΛ σε 10 αγώνες ενώ… έκοψε σε αυτά τα πέντε χρόνια 8 βαθμούς από την Ομόνοια, 11 από την Ανόρθωση, 13 από την ΑΕΛ, 10 από τον Απόλλωνα και 3 από την ΑΕΚ.

Η Νέα Σαλαμίνα σε 12 ματς δέχθηκε 12 ήττες από τον ΑΠΟΕΛ και έκοψε 4 βαθμούς από την Ομόνοια, 14 από την Ανόρθωση, 8 από την ΑΕΛ, 14 από τον Απόλλωνα και 21 από την ΑΕΚ! Εσείς τι λέτε είναι απλή σύμπτωση; Σκεφτείτε ότι αυτά τα πρωταθλήματα κρίθηκαν για λίγους βαθμούς!

 

Μ.Νικολάου

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ