Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Τι δείχνουν οι μεταγραφές του Απόλλωνα;
Editorial

Τι δείχνουν οι μεταγραφές του Απόλλωνα;

Τρεις μεταγραφές έχει σχεδόν κλείσει ο Απόλλωνας για τη νέα χρονιά και οι κινήσεις του έχουν ένα κοινό στοιχείο.

Η διοίκηση της ομάδας της Λεμεσού δεν πρόκειται να επιβεβαιώσει ή διαψεύσει επίσημα μεταγραφικά ζητήματα, παραπέμποντας στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν, προκειμένου να μην αποσπαστεί η ομάδα από τον στόχο της.

Ωστόσο, πίσω από τα φώτα ήδη κινείται και μάλιστα αποτελεσματικά, αφού έχει κλείσει 2+1 μεταγραφές. Ο Ζελάγια και ο Χατζηβασίλης από τον Εθνικό Άχνας είναι κλειστοί, ενώ πολύ κοντά πλέον είναι και ο Αντάμοβιτς από την Καρμιώτισσα.

Τι φανερώνουν οι πρώτες κινήσεις του Απόλλωνα; Περισσότερα «ψώνια» από την κυπριακή αγορά! Ο Απόλλωνας στοχεύει σε παίκτες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημά μας ήδη, είτε Κύπριους, είτε ξένους, για δύο βασικούς λόγους:

* Τους γνωρίζει, επομένως το ρίσκο είναι μικρότερο. Σε κάθε μεταγραφή υπάρχει ρίσκο, αφού δεν μπορείς να γνωρίζεις πώς θα αποδώσει ένας παίκτης, όσο καλό βιογραφικό κι αν κουβαλά. Τους παίκτες που αγωνίζονται ήδη στο πρωτάθλημά μας, όμως, τους ξέρουμε και ο κίνδυνος να αποδειχτούν κακές μεταγραφές μειώνεται αισθητά.

* Οι παίκτες αυτοί δεν χρειάζονται χρόνο προσαρμογής. Και στο πρωτάθλημα έχουν προσαρμοστεί ήδη, και στην Κύπρο έχουν προσαρμοστεί, και τα κατατόπια γνωρίζουν πολύ καλά. Χρειάζονται μόνο προσαρμογή σε ένα διαφορετικό περιβάλλον και σε μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. 

Αυτοί είναι δύο βασικοί λόγοι που ο Απόλλωνας κάνει στροφή στην κυπριακή αγορά. Οι τρεις κινήσεις που έχει κάνει μέχρι τώρα τουλάχιστον αυτό μαρτυρούν, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα ενισχυθεί και με ξένους παίκτες από το εξωτερικό. 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ