Πρόωρες εκλογές στην ΚΟΚ

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Για όσα έγιναν στο χθεσινό ντέρμπι ΑΠΟΕΛΑΕΚ μίλησε ο πρόεδρος της ΚΟΚ, Λούης Δημητρίου.

“Ο καθένας μπορεί να κάνει τις ανακοινώσεις του αλλά να κάνει και την αυτοκριτική του. Η πίεση που ασκεί ο κόσμος στο ΔΣ και τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ είναι τεράστια επομένως θα ρίξει το φταίξιμο σε άλλους. Εμείς ακολουθήσαμε ότι ήθελαν τα σωματεία. Δεν αποφασίζουμε ποιούς διαιτητές θα φέρουμε. Δεν αξίζει πλέον κανένας σχολιασμός για όσα έγιναν ψες. Αν είναι ο Λούης Δημητρίου το πρόβλημα στην καλαθόσφαιρα, δεν έχω καμία διάθεση να συνεχίσω. Ξέρει πολύς κόσμος τι έχω προσφέρει”, είπε στον Άστρα και πρόσθεσε:

“Σίγουρα θα πάμε σε πρόωρες εκλογές μετά την διοργάνωση του Ευρωπαϊκού και αν επιθυμούν τα σωματεία να αλλάξει ο πρόεδρος δικαίωμά τους. Ο εύκολος σάκος είναι η Ομοσπονδία. Εγώ προκαλώ σε ανοικτή διάσκεψη όσους έχουν παράπονο και να τα πούμε όλα. Όχι να λέμε αυτά που θέλουμε για να ικανοποιούμε τους φιλάθλους. Ξέραμε πως θα γίνονταν φασαρίες χθες όμως η Αστυνομία δεν μας βοήθησε”.

 

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!