«Που ξανακούστηκε η Ομόνοια να είναι 5η;»

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Για την αγαπημένη του Ομόνοια ρωτήθηκε στην εκπομπή «Όλα Μάλε», ο Σοφοκλής Κασκαούνιας.

«Έχει διαφορές το τότε με το σήμερα. Επί εποχής Μαλέκκου δεν δέχονταν να χάσουν οι παίκτες της Ομόνοιας. Δεν δέχονταν να χάσουν. Τώρα στην ομάδα μας έχουμε θέμα. Είναι πρώτα η ήττα και μετά η νίκη. Δεν γίνεται να υπάρχει αυτό το πράγμα. Δεν γίνεται να υπάρχει στο DNA ενός παίκτη της Ομόνοιας η ήττα»

«Δεν με ικανοποιεί ο στόχος της Ευρώπης. Αν δεν πάμε Ευρώπη θα χάσουμε κάποια λεφτά, που δεν ξέρω που μπορούμε να τα βρούμε. Που ξανακούστηκε η Ομόνοια να είναι 5η; Η κάθε ομάδα έχει την ιστορία της. Ο Ομονοιάτης ξέροντας πόσο βαρετή είναι η φανέλα της, δεν πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι να είμαστε 5ή ή 4ή! Δεν γίνεται αυτό το πράγμα!»

 

Για τον Κώστα Μαλέκκο:

«Δεν έβρισα ποτέ τον Κώστα. Όταν έφυγε από την ομάδα ήξερα τους λόγους που έφυγε και γιατί έφυγε, δεν τον αδίκησα ποτέ μου. Το μόνο μου παράπονο από τον Μαλέκκο ήταν κάποιες δηλώσεις που έκανε μετά από μερικά χρόνια».

Για την Ομόνοια:

«Έχει διαφορές το τότε με το σήμερα. Επί εποχής Μαλέκκου δεν δέχονταν να χάσουν οι παίκτες της Ομόνοιας. Δεν δέχονταν να χάσουν. Τώρα στην ομάδα μας έχουμε θέμα. Είναι πρώτα η ήττα και μετά η νίκη. Δεν γίνεται να υπάρχει αυτό το πράγμα. Δεν γίνεται να υπάρχει στο DNA ενός παίκτη της Ομόνοιας η ήττα. Δεν με ικανοποιεί ο στόχος της Ευρώπης. Αν δεν πάμε Ευρώπη θα χάσουμε κάποια λεφτά, που δεν ξέρω που μπορούμε να τα βρούμε. Που ξανακούστηκε η Ομόνοια να είναι 5η; Η κάθε ομάδα έχει την ιστορία της. Ο Ομονοιάτης ξέροντας πόσο βαρετή είναι η φανέλα της, δεν πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι να είμαστε 5ή ή 4ή! Δεν γίνεται αυτό το πράγμα!».

Για το πως έγινε ηθοποιός:

«Όταν έφυγα από την μαγειρική ήμουν παντρεμένος με παιδί και είχα μεγάλο χρέος για το σπίτι που έχτισα. Το 1997 έπιανα 1200 λίρες. Ήμουν μάγειρας Α΄. Έφυγα να πάω να κάμω αυτό που μου αρέσει και έπαιρνα 300 λίρες. Η γυναίκα μου με ρώτησε αν θα αντέξουμε και τις απάντησα πως αν αντέξει 6 μήνες, νιώθω πως θα τα καταφέρω».

Για τον ποιο ρόλο του ξεχωρίζει:

«Δεν μπορώ να την απαντήσω. Δεν μπορώ να βγάλω έξω το «Πάρα Πέντε.» Ούτε το ρόλο του «Βουράτε γειτόνοι που καθιερώθηκα». Μετά πήγε σε πιο δραματικά πράγματα. Δεν μπορώ να αφήσω κάτι πίσω. Στο θέατρο μου άρεσαν επίσης αρκετοί ρόλοι. Όταν πιάσω ένα ρόλο, παθιάζομαι. Δεν αφήνω κάτι να πάει χαμένο».

Για περιστατικά στη δουλειά του:

«Έφα και πραγματικούς πάτσους στους ρόλους μου. Πολλές φορές. Ξύλο. Είναι σαν τον ποδοσφαιριστή. Και δεν έχει φάουλ ή κίτρινες κάρτες».

Για το αν έπαιξε ποδόσφαιρο:

«Έπαιζα ποδόσφαιρο στην Ολυμπιάδα Λυμπιών αλλά δεν ήμουν γεννημένος ποδοσφαιριστής. Έπαιζα 4η κατηγορία».

Εμπειρία με Κώστα Μαλέκκο:

«Πήγε στην Αθήνα καιερωτεύτηκε μια κοπέλα. Πήγα και εγώ και μαζί πήγαμε στο Μοναστηράκι, πιάσαμε δύο κιθάρες και πήγαμε να κάνουμε καντάδα της κοπέλας!».

Για τον Πάμπο Χριστοδούλου:

«Δεν ξέρω… Πιστεύω στον Πάμπο πως θα κάνει κάτι. Είμαστε δύσκολοι όμως εμείς. Επειδή έχει αρκετό καιρό μπροστά του μπορεί να οργανωθεί και να βοηθήσει την Ομόνοια. Ελπίζω πως θα τα καταφέρει. Δεν είναι εύκολο. Δεν ενθουσιάζομαι αλλά πιστεύω στον Πάμπο».

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Σχετικές Ειδήσεις

Send this to a friend