Να συνεχίσει την ανοδική της πορεία

Η ΑΕΛ φιλοξενεί την ΑΕΚ στο Τσίρειο σε ένα παιχνίδι όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την Λεμεσιανή ομάδα έτσι ώστε να συνεχίσει την προσπάθεια που κάνει για εξασφάλιση Ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού βρίσκονται στην 4η θέση της βαθμολογίας και ένα βαθμό πάνω από την Ομόνοια η οποία υπό προϋποθέσεις μπορεί να δώσει έξοδο στην Ευρώπη. Επίσης η ομάδα της Λεμεσού βρίσκεται στο -7 από τους κιτριπράσινους και με ενδεχόμενη νίκη θα μειώσει στους 4 και θα κυνηγά πλέον ακόμα και την 3η θέση.

Όπως καταλαβαίνεται το τελικό σκορ του αγώνα θα καθορίσει πολλά ενόψει της συνέχεια και γι’ αυτό οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ βλέπουν το παιχνίδι σαν τελικό.

Η έλευση του Μπρούνο Μπαλταζάρ στον πάγκο των γαλαζοκιτρίνων έφερε άλλο αέρα σ τα αποδυτήρια αφού φάνηκε στα δύο παιχνίδια που έκατσε στον πάγκο της ομάδας αφού οι γαλαζοκίτρινοι εμφανίστηκαν σαφώς βελτιωμένοι στον αγωνιστικό χώρο σε σχέση με πριν.

Στόχος είναι οι ποδοσφαιριστές να δείχνουν κάθε βδομάδα τον ίδιο ζήλο για την νίκη και σε συνδυασμό με την  αγωνιστική άνοδο  να πετύχει τους στόχους της με το τέλος της σεζόν.