Ποιά 11αδα θα επιλέξει ο Μπαλταζάρ;

Ο προπονητής της ΑΕΚ Ιμανόλ Ιδιακέθ είπε στις δηλώσεις του ότι η ΑΕΛ φέτος του έβαλε δύσκολα και ένα δίκαιο το έχει. Στόχος των «γαλαζοκιτρίνων» είναι να επιβεβαιώσουν τον αντίπαλο προπονητή ξανά και να βάλουν ακόμα πιο δύσκολα στην ομάδα της Λάρνακας παρά το γεγονός ότι δεν θα έχουν φιλάθλους στο ντέρμπι της Κυριακής.

Ο Τζούνιορ είναι στην Πορτογαλία και συνεχίζει εκεί την αποθεραπεία του. Ο Κυπροποιημένος άσος είναι και ο μοναδικός που δεν υπολογίζεται από τον Μπρούνο Μπαλταζάρ ο οποίος κέρδισε τις εντυπώσεις και θέλει να συνεχίσει ανάλογα. Με την Ανόρθωση η ομάδα πήρε τη νίκη απλά δεν είχε καλή απόδοση, με το ΑΠΟΕΛ είχε καλύτερη απόδοση αλλά δεν πανηγύρισε νίκη αλλά με την ΑΕΚ θέλει συνδυασμό καλής εμφάνισης και νίκης για να… δέσει το γλυκό.

Τώρα εξαρτάται ποια ενδεκάδα θα επιλέξει ο Μπαλταζάρ… αυτήν της νίκης χωρίς καλή απόδοση ή αυτήν της καλής απόδοσης χωρίς νίκη;

ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ: Ρομό, Αϊρόσα, Φορτούνα, Κυριάκου, Μιτρέα, Νικολάου (85΄ Λαφράνς), Σαβανέ (46΄ Σοάρες), Πίτι (71΄ Γεωργιάδης), Σάσι, Μέσκα, Αρουαμπαρένα.
ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΕΛ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ: Ρομό, Αϊρόσα, Μίτρεα, Λαφράνς, Φορτούνα, Μέσκα, Νικολάου, Σοάρες, Γεωργιάδης (67′ Σάσι), Πίτι (89′ Σαβάν), Μαύρου (71′ Αρουαμπαρένα).