«Κυριακάτικες υποχρεώσεις για την Α.Ε.Λ. μας»

Κάλεσμα στήριξης στα τμήματα της ομάδας που αγωνίζονται την Κυριακή έκανε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της ΑΕΛ.

Η ανακοίνωση:

Κυριακάτικες υποχρεώσεις για την Α.Ε.Λ. μας, μιας και τη συγκεκριμένη μέρα αγωνίζεται τόσο η ποδοσφαιρική μας ομάδα, όσο και η βασίλισσα της γυναικείας καλαθοσφαίρισης. 

Συγκεκριμένα, την αρχή θα κάνει η γυναικεία μπασκετική μας ομάδα. Μέσα στην έδρα μας, στο Ν.Σολομωνίδης, τα κορίτσια μας καλούνται να πάρουν το σοβαρό προβάδισμα στη μάχη που κάνουν για την κατάκτηση, ξανά, του πρωταθλήματος. Μετά την εκτός έδρας επικράτηση μας, στο Στρόβολο, με νίκη αγκαλιάζουμε τον τίτλο. Ο αγώνας ξεκινά στις 3. Η είσοδος στο γήπεδο είναι δωρεάν. Η παρουσία όλων μας είναι επιβεβλημένη. 

Ακολουθεί η ποδοσφαιρική ομάδα, η οποία στις 6 δίνει αγώνα ελπίδας για εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Δυστυχώς η ομάδα μας θα αγωνιστεί χωρίς τη συμπαράσταση του κόσμου της, λόγο τιμωρίας. Η αλλαγή προπονητή και η ανεβασμένη ψυχολογία της ομάδας άρχισε να αποδίδει καρπούς. Η αλλαγμένη εικόνα, έστω κι αυτό το λίγο, που παρουσίασε η Α.Ε.Λ. μας στα τελευταία παιχνίδια της, διατηρεί τις όποιες ελπίδες και μας υπενθυμίζει ότι η σαιζόν ακόμα δεν χάθηκε. Ελπίζουμε να συνεχιστεί η σωστή δουλειά και άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα να τα δώσουν όλα, σε κάθε αγώνα ως το τέλος. Είναι πολύ σημαντικό και ας το καταλάβουν όλοι εκεί στα αποδυτήρια ότι, η ομάδα χρειάζεται καλά αποτελέσματα αλλά και εμφανίσεις. Το χρειάζεται πάρα πολύ ο κόσμος μας. 

Οι πίκρες και οι απογοητεύσεις ήταν πολλές και μαζεμένες τον τελευταίο καιρό. Το κλίμα χάλασε, όμως ο ΑΕΛίστας σηκώνει κεφάλι. Αυτό λέει η ιστορία μας. Τα προβλήματα ήταν πάντα εκεί. Έτσι μάθαμε. Να πολεμάμε για την Α.Ε.Λ. μας και τίποτε να μην μας πτοεί. Ποτέ δεν είχαμε τη ταμπέλα του καλομαθημένου. Μέσα από μάχες γράψαμε όλοι μαζί την μεγάλη ιστορία της Α.Ε.Λ. Κι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. 

Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ καλεί σε μαζική παρουσία, δίπλα στα κορίτσια μας, στο Ν.Σολομωνίδης, τις χιλιάδες των ΑΕΛιστών!! Ακόμα ένα τρόπαιο βρίσκεται προ των πυλών και καθήκον μας είναι να βρισκόμαστε εκεί. Στη πρώτη γραμμή! Κυριακή, ώρα 3! Ακολούθως, μεταβαίνουμε στα οικήματα μας, σε Εναέριο και Ζακάκι, για να δούμε έστω και τηλεοπτικά την ΑΕΛΑΡΑ μας. Μαζευόμαστε και προετοιμαζόμαστε γιατί, ακόμα τίποτε δεν τέλειωσε. Ώρα 6 ξεκινά ο αγώνας του Τσιρείου. Καλούνται όλοι οι συνδεσμίτες να βρίσκονται στους χώρους που ανήκουν. Στα οικήματα του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ 1989