Είχε δίκαιο ο Νικόλας!

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Έτυχε να είμαι παρόν σε μια συζήτηση στην οποία πρωταγωνιστής ήταν ο Νικόλας Ιωάννου και λίγους μήνες αργότερα την θυμήθηκα ξανά βλέποντας τον νεαρό του ΑΠΟΕΛ να κάνει παπάδες και να χαρακτηρίζεται από όλους σαν το «next big thing».

Όταν κάποιος του είπε ότι…. «Μόνο για κάτι άλλο κάνεις αντί για ποδόσφαιρο», αυτός χωρίς να το σκεφτεί ιδιαίτερα του απάντησε «Θα με δεις όταν παίξω 4-5 παιχνίδια συνεχόμενα τι μπορώ να κάνω». Ένα μήνα ακριβώς αργότερα έπαιξε για πρώτη φορά βασικός και από τότε δεν βγήκε ποτέ από την ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ και δεν τον βλέπω να βγαίνει αν είναι υγιείς.

Ο κάθε ποδοσφαιριστής ξέρει καλύτερα από όλους τον εαυτό του και μόνο αυτός ξέρει τι μπορεί να δώσει και το συγκεκριμένο παράδειγμα αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Κάτι θα ήξερε ο Νικόλας τότε και απάντησε ευθέως και εκ του αποτελέσματος είχε απόλυτο δίκαιο.

Ποιο είναι το ηθικό δίδαγμα αυτής της (πραγματικής) ιστορίας. Ότι δεν πρέπει ποτέ να βιαζόμαστε να κρίνουμε κάποιον ποδοσφαιριστής σε ένα, δύο, τρία ακόμα και τέσσερα παιχνίδια αλλά να περιμένουμε να τον δούμε σε βάθος χρόνου τι μπορεί να δώσει. Ο Νικόλας μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας στο ΑΠΟΕΛ έγινε το «next big thing» του Κυπριακού ποδόσφαιρου.

TOP GUN

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ