Αύριο ο πρώτος αγώνας της Εθνικής Γυναικών στο Aphrodite Cup (ολοκληρώθηκε η προετοιμασία)
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ

Αύριο ο πρώτος αγώνας της Εθνικής Γυναικών στο Aphrodite Cup (ολοκληρώθηκε η προετοιμασία)

Αύριο Κυριακή, στις 10:30 το πρωί ο πρώτος αγώνας της Εθνικής μας ομάδας των Γυναικών στο 3ο Aphrodite Cup το οποίο διοργανώνεται στην Κύπρο.

Πρώτος αντίπαλος της Εθνικής μας η Λετονία σε αγώνα που θα γίνει στο γήπεδο του Πύργου στη Λεμεσό και όχι στην Παρεκκλησιά όπως ήταν αρχικά προγραμματισμενος. Είναι σημαντικό για την Κύπρο να ξεκινήσει νικηφόρα στη διοργάνωση προκειμένου να θέσει τις βάσεις για να διεκδικήσει μια από τις πρώτες θέσεις στο τουρνουά.

Η Λετονία έχει ήδη τρεις βαθμούς αφού στη σημερινή πρεμιέρα της διοργάνωσης νίκησε με 1-0 τη Μάλτα μετά από ένα αμφίρροπο αγώνα. 

“Μας περιμένει ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Παρακολούθησαμε τη σημερινή αναμέτρηση της Λετονίας με τη Μάλτα και θεωρώ ότι όλες οι ομάδες βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο και οι αγώνες θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Είμαστε έτοιμοι ανταποκριθούμε στις δυσκολίες του αγώνα και ελπίζω να καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης”, δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο προπονητής της Εθνικής Γυναικών Άντρος Βασιλείου. 

Στον όμιλο της Κύπρου συμμετέχουν η Λετονία και η Μάλτα και αφού αγωνιστούν μεταξύ τους από μια φορά, ανάλογα με τη θέση που θα τερματίσουν στον όμιλο, θα αγωνιστούν σε αγώνα κατάταξης την Τετάρτη με τις ομάδες που αγωνίζονται στο Β’ όμιλο, δηλαδή το Μπαχρέιν, η Λιθουανία και η Εσθονία. 

Η Κύπρος θα αγωνιστεί με τη Μάλτα τη Δευτέρα το πρωί. 

Στην αποστολή της Εθνικής Γυναικών για τους αγώνες στο Aphrodite Cup βρίσκονται οι ακόλουθες ποδοσφαιρίστριες:

ΑΕΚ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΡΙΩΝ: Φιλίππα Σάββα

APOLLON LADIES: Μαργαρίτα Σοφοκλέους, Μανταλένα Χρίστου, Σκεύη Αντωνίου, Kωνσταντίνα Παφίτη, Χριστιάνα Σολωμού

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΟΘΕΑ: Ξένια Γεωργίου, Μαρία Ματθαίου, Παναγιώτα Ρήγα

BARCELONA FA: Βικτώρια Ζαμπά, Μαρία Ιωάννου, Άντρια Μιχαήλ, Μαρινέλλα Παναγιώτου, Μαριλένα Γεωργίου, Κωνσταντίνα Βραχίμη

ΠΑΦΙΑ: Γεωργία Ξενοφώντος

ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης: Ελένη Γιάννου

ΕΛΠΙΔΕΣ Καρδίτσας: Άντρη Βιολάρη

ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Χαρά Νεοφύτου

Κλήθηκε επίσης και η ποδοσφαιρίστρια Λουκριτία Χρυσοστόμου

Related posts