Το πάθημα, το μάθημα, η νέα χρονιά και τα κίνητρα

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Το να θέλεις να μπεις εξάδα και να μένεις τελικά εκτός από αυτήν δεν είναι και το καλύτερο πράγμα. Μάλιστα ο πρόεδρος του Ερμή… έσπρωξε και χρήμα για να το πετύχει αυτό και το περασμένο καλοκαίρι και τον περασμένο Ιανουάριο αλλά όπως αποδείχθηκε εκ του αποτελέσματος αυτό δεν ήταν αρκετό.

Έγιναν λανθασμένες επιλογές και ο ίδιος ο Λoύκας Φανιέρος μιλώντας την Τετάρτη στον SUPER SPORT FM 104.0 φάνηκε αποφασισμένος προκειμένου τα παθήματα να γίνουν μαθήματα.

Μάλιστα έστειλε το μήνυμα ότι ο Ερμής θα είναι ακόμα πιο δυνατός με τη νέα χρονιά και έχουν τον χρόνο και την άνεση να χτίσουν τη νέα ομάδα. Συνήθως η άνεση στον προγραμματισμό αποφέρει και καλύτερα αποτελέσματα αλλά αυτό είναι σχετικό. Την άνεση θα πρέπει να την μετατρέψεις σε σωστές κινήσεις.

Για την ώρα αυτό που θα πρέπει να κάνουν στον Ερμή είναι να ψάξουν και να βρουν κίνητρα για τους ποδοσφαιριστές. Για παράδειγμα η πρωτιά στα πλέι οφ που φέρνει και κάποιο χρήμα αλλά και η χρησιμοποίηση νεαρών για να δείξουν ότι αξίζουν μια θέση στο ρόστερ της νέας χρονιάς.
Στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου με την ΑΕΛ, δεν μπορούν να υπολογίζονται ο τραυματίας Μπενγκά και ο τιμωρημένος Μπαόυμαν.