Η ώρα της αλήθειας
Α' Κατηγορία

Η ώρα της αλήθειας

Ως τελικό αντιμετωπίζουν την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στην Ανόρθωση.

Οι ποδοσφαιριστές του Ρόνι Λέβι αλλά και ο ίδιος ο προπονητής αναγνωρίζουν πως τίποτα δεν έχει επιτευχθεί ακόμα. Η μοναδική διέξοδος της ομάδας για διάκριση είναι το κύπελλο και ο δεδηλωμένος στόχος από τα χείλη των παραγόντων της ομάδας, είναι η κατάκτηση του τροπαίου.

Ο Ρόνι Λέβι γνωρίζει πολύ καλά πως το παιχνίδι με την ΑΕΚ έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Η ομάδα της Λάρνακας, έδειξε και δείχνει στα παιχνίδια της, πως έχει την ικανότητα να τιμωρήσει τα λάθη των αντιπάλων της, με τον Ισραηλινό τεχνικό να επιστεί την προσοχή των ποδοσφαιριστών του. Άπαντες γνωρίζουν πως το κλειδί για την πρόκριση, είναι το μηδέν παθητικό, κάτι που θα διαφοροποιήσει τα δεδομένα και στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Για να καταφέρει η «Μεγάλη Κυρία» να φύγει από την «ΑΕΚ Αρένα» με θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει να αποφευχθούν τα ατομικά λάθη, θα πρέπει να ελέγξει τον ρυθμό του παιχνιδιού και να καταφέρει να ασκήσει ουσιαστική πίεση στην αντίπαλο της. Και όταν λέμε ουσιαστική, σε καμία περίπτωση δεν εννοούμε να γυροφέρνει την μπάλα απλά έξω από τα τετράγωνα όπως στο παιχνίδι των δύο ομάδων στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Μάριος Μυλωνάς

Related posts