Εσύ το είπες: «H ανοχή μας τελείωσε»

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας εδώ για τη στήλη “Εσύ το είπες”, στα ελληνικά και χωρίς υβριστικά στοιχεία ή μέρη που θα μπορούσαν να αποδειχτούν συκοφαντικά.

Πρός το συμβούλιο της αγαπημένης μας ομάδας Ομόνοιας: Αγαπητά μέλη του διοικητικού συμβουλίου, πρέπει επιτέλους να καταλάβετε οτι η ανοχή μας τελείωσε εδώ και καιρό, αν δεν μπορείτε να πάρετε την σωστή αποφάση και αν αγαπάτε αυτό το σωματείο το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να δώσετε τις παραιτήσεις σας, μας εχουν κουράσει. Τα ευχολόγια σας, τα συνθήματα σας κτλ.’Η θα δράσετε σωστά ή στο καλό, η ανοχή που δείχνατε επι καιρό Μιλτή μας εφερε εδώ και τώρα ούτε μια απόφαση δεν μπορείτε να πάρετε…. Πάλε ανοχή σε ένα τουρίστα προπονητή και ένα τεχνικό διευθυντή που σας κρατά απο το λουρί . Το μόνο που κάνετε είναι λαχνούς και διαρκείας ενα χρόνο μπροστά ,τπτ άλλο δεν εχουμε δεί ,εγώ προσωπικά απο σήμερα σταματώ να πουλώ λαχνούς και να βρίσκω εισφορές ……δράστε ή φύγετε δεν έχει αλλη λύση !!!! Θα αρκεστώ στο διαρκείας μου και την συνδρομή μέλους τπτ άλλο)

Λάμπρος Χρίστου, μέλος Ομόνοιας Λευκωσίας

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ