Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Βαλβέρδε: «Ο ΑΠΟΕΛ θα πάρει το Γιουρόπα Λιγκ»
Europa League

Βαλβέρδε: «Ο ΑΠΟΕΛ θα πάρει το Γιουρόπα Λιγκ»

Δεν μπορούσε να πιστέψει το τελικό σκορ ο Ερνέστο Βαλβέρδε…

Πέραν όσων αναφέραμε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, αλιεύσαμε πιο αναλυτικές δηλώσεις του τεχνικού της Αθλέτικ Μπιλμπάο που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

“Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη δουλειά των παικτών μου. Ο ΑΠΟΕΛ ήταν πολύ αποτελεσματικός. Έκανε τρία σουτ και έβαλε δύο γκολ, ενώ το τρίτο το απέκρουσε ο Γκόρκα και πήγε στο δοκάρι. Εμείς κάναμε πάνω από 20 ευκαιρίες και βάλαμε τρία γκολ, ενώ κανονικά θα έπρεπε να βάλουμε 6-7 γκολ”.

“Σίγουρα μπορούσαμε να διαχειριστούμε καλύτερα το ματς στο τέλος. Όταν σου βάζουν γκολ, κάτι έχεις κάνει λάθος. Πρέπει να ξέρουμε να παίζουμε τα παιχνίδια από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο, ο ΑΠΟΕΛ είχε πετάξει λευκή πετσέτα, είχε κλειστεί πίσω, αλλά σε τέτοια ματς δεν πρέπει να αφήνεις κανέναν χώρο. Στο τέλος ήρθε αυτό το 3-2. Αυτό το γκολ στο τέλος μας αφήνει πικρή γεύση. Κερδίσαμε όμως και πρέπει να υπερασπιστούμε αυτό το αποτέλεσμα”.

 “Η πρόκριση μένει ανοιχτή. Ο ΑΠΟΕΛ είναι δυνατός στην έδρα του και θα πάμε να παίξουμε εκεί για την πρόκριση”.

“Δεν σκέφτομαι να επαναλάβω ό,τι και στις δύο προηγούμενες επισκέψεις μου στην Κύπρο. Αν και είναι γεγονός πως ξέρω πώς είναι να παίζεις στην Κύπρο, όι ο κόσμος πιέζει πολύ, ότι οι Κύπριοι αμύνονται καλά και είναι πολύ αποτελεσματικοί στην επίθεση. Αν έχει αυτή την αποτελεσματικότητα ο ΑΠΟΕΛ, δεν θα πάρει μόνο το πρωτάθλημα, αλλά και το Γιουρόπα Λιγκ”. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ