Κρίστιανσεν: «Τώρα πρέπει να κερδίσουμε» – Balla.com.cy
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Κρίστιανσεν: «Τώρα πρέπει να κερδίσουμε»
Europa League

Κρίστιανσεν: «Τώρα πρέπει να κερδίσουμε»

Μόνο συγχαρητήρια είχε να πει για τους παίκτες του ο Τόμας Κρίστιανσεν, ο οποίος αναγνώρισε ότι ο ΑΠΟΕΛ υπέφερε στο “Σαν Μαμές”, αλλά πήρε ένα αποτέλεσμα που του δίνει ελπίδες. 

“Νομίζω πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα που ήταν πολύ δυνατή. Ήμασταν αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες μας και βάλαμε δυο γκολ”, είπε αρχικά στο ΡΙΚ.

“Αμυντικά παίξαμε αρκετά καλά. Ξέραμε ότι είναι μία ομάδα που αναπτύσσεται πολύ καλά. Είναι γεγονός ότι υποφέραμε σ’ αυτό το παιχνίδι. Το Σαν Μαμές έχει μεγάλη δυναμική και δυσκολεύει τους αντιπάλους. Επιθετικά ξέραμε πού έπρεπε να χτυπήσουμε, το κάναμε στο πρώτο γκολ”, πρόσθεσε.

Απέφυγενα μιλήσει για τις πιθανότητες πρόκρισης μετά το αποτέλεσμα αυτό πάντως: “Το πιο σημαντικό ήταν να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που να μας επιτρέπει να διεκδικήσουμε την πρόκριση στη Λευκωσία. Θέλω να πω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις την Αθλέτικ. Σίγουρα αυτό το αποτέλεσμα είναι καλό, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρέπει να κερδίσουμε. Θα το προσπαθήσουμε και με τη βοήθεια του κόσμου μας”. 

Λίγο μετά στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ είπε: “Πιστεύω ότι πήραμε ένα μεγάλο αποτέλεσμα στο Σαν Μαμές. Γνωρίζαμε ότι χρειαζόταν μεγάλη προσπάθεια και συγχαίρω τους παίκτες μου. Η Αθλέτικ είχε πολλές ευκαιρίες και σε μερικές στιγμές θεωρούσα ότι η πρόκριση είχε χαθεί. Τώρα έχουμε αρκετές πιθανότητες να πετύχουμε κάτι καλό στην έδρα μας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ