Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Μουνιάιν-Ντε Μάρκος-Μπενιάτ: «Είμαστε περήφανοι για το παιχνίδι μας»
Europa League

Μουνιάιν-Ντε Μάρκος-Μπενιάτ: «Είμαστε περήφανοι για το παιχνίδι μας»

Περήφανοι για το παιχνίδι που έκανε η Αθλέτικ Μπιλμπάο δήλωσαν οι παίκτες της, τονίζοντας ότι το σκορ αδικεί την ομάδα τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους μετά το 3-2 επί του ΑΠΟΕΛ

Ίκερ Μουνιάιν: «Το αποτέλεσμα είναι καλό. Κάναμε ματσάρα, με μεγάλη προσπάθεια και αρκετά καλό ποδόσφαιρο. Παρά τα όσα σκέφτεται ο κόσμος, εμείς στα αποδυτήρια είμαστε πολύ περήφανοι που ανατρέψαμε το σκορ. Στην Ευρώπη κανείς δεν σου χαρίζει τίποτα. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά έχουμε το αποτέλεσμα υπέρ μας. θέλω να συγχαρώ την ομάδα για τη δουλειά που έκανε και ζητώ από τον κόσμο να την αναγνωρίζει περισσότερο».

Όσκαρ Ντε Μάρκος: «Πιστεύω ότι αξίζαμε περισσότερο. Είμαστε οργισμένοι για το γκολ που δεχτήκαμε στο τέλος, σε ένα σημείο που ψάχναμε το τέταρτο γκολ. Καταφέραμε να κερδίσουμε, αλλά είναι κρίμα το σκορ. Δεν είναι εύκολο να κερδίζεις στην Ευρώπη. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να κερδίζεις στην Ευρώπη, αλλά τα καταφέραμε. Ξέρουμε ότι στην Κύπρο θα υπάρχει ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο, εμάς μας αρέσει αυτό. Ξέρουμε πώς παίζουν και θα πάμε με την ίδια νοοτροπία και εκεί».

Μπενιάτ: «Πιστεύω ότι κάναμε ένα σοβαρό παιχνίδι. Θέλαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και δημιουργήσαμε 22 ευκαιρίες. Πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι. Έτσι είναι η Ευρώπη, είναι δύσκολο να κερδίζεις. Είμαστε περήφανοι για το παιχνίδι που κάναμε, είναι από τα καλύτερα ματς μας φέτος. Η αίσθηση είναι περίεργη, γιατί είμαστε στεναχωρημένοι, αξίζαμε καλύτερο αποτέλεσμα. Αλλά η ομάδα οφείλει να είναι περήφανη. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, γιατί παίζοντας έτσι λίγα ματς θα χάσουμε»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ