Ρενάτο Μαργκάσα: «Να κρατήσουμε την αντίδραση μας» (video)
Α' Κατηγορία

Ρενάτο Μαργκάσα: «Να κρατήσουμε την αντίδραση μας» (video)

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Αισιόδοξος για την ανατροπή στον επαναληπτικό εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα, ο Ρενάτο Μαργκάσα.

 

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα:

«Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, το πρώτο ημίχρονο και ειδικά τα πρώτα είκοσι λεπτά κάναμε κάποια λάθη, που πρέπει να διορθώσουμε αλλά πρέπει να κρατήσουμε την αντίδραση μας και μπήκαμε μέσα στο δεύτερο ημίχρονο και κάναμε το 2-2 και με καθαρό μυαλό μπορούσαμε να κάνουμε το 3-2 αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι. Σίγουρα πρέπει να βάλουμε γκολ στον επαναληπτικό στην Λεμεσό και μετά να δούμε πρέπει να παλέψουμε».
. Για το τι έφταιξε στο πρώτο μέρος:

«Δεν ξεκινήσαμε καλά, κάναμε κάποια λάθη αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο , όλοι οι παίκτες κάνουν λάθη ακόμα και οι μεγάλοι, πρέπει να είμαστε εδώ και από αύριο να διορθώσουμε αυτά τα λάθη και με το κεφάλι ψηλά το επόμενο παιχνίδι να δουλέψουμε για να κερδίσουμε».

Για το δεύτερο ημίχρονο: 

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά το δεύτερο ημίχρονο και μετά από το γκολ ο κόσμος μας βοήθησε και ήταν πολύ σημαντικό και θέλω να τους ευχαριστήσω γι’ αυτό, είναι σημαντικό να είμαστε όλοι μαζί και να συνεχίσουμε»

Για το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ:

«Είναι σημαντικό και πρέπει να βάλουμε στο μυαλό μας το παιχνίδι με την ΑΕΚ που είναι μια καλή ομάδα αλλά εμείς θέλουμε να κερδίσουμε και να παίξουμε συγκεντρωμένοι και να πάμε με όλες μας τις δυνάμεις να κερδίσουμε».

 

Βίντεο:

Related posts