«Πίεση στον διαιτητή, αλλά είναι έμπειρος»
Α' Κατηγορία

«Πίεση στον διαιτητή, αλλά είναι έμπειρος»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου σχολίασε την ανακοίνωση της Ομόνοιας για τον διαιτητή του αγώνα μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο.

Αναλυτικά:

-Είναι δικαίωμα της Ομόνοιας. Αυτή τη στιγμή και σαν Απόλλωνας, θα έχουμε τα μάτια μας στραμμένα πολύ περισσότερο στον Γιώργο Νικολάου, ο οποίος είναι υπό πίεση. Θεωρούμε ότι είναι ένας από τους καλούς διαιτητές. Θα πρέπει να περιμένουμε και ευχόμαστε να ανταποκριθεί και να σφυρίξει ακριβοδίκαια. Έχει περισσότερη πίεση αυτή την στιγμή, όμως είναι έμπειρος διαιτητής. Ευχόμαστε να κάνει μια ακριβοδίκαιη διαιτησία.

-Ένα δύσκολο παιχνίδια απέναντι σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα. Μας κάνει το έργο δύσκολο. Θα έρθουμε στη Λευκωσία για να δούμε ποιος θα εξασφαλίσει το αποτέλεσμα που θα του δίνει περισσότερες πιθανότητες για πρόκριση.

-Είναι εκτός οι Γκίε, Ντουντού, Μακρίδης, Αγγελή, Ψύχας. Προχωρούμε με τα δεδομένα αυτά και ο Αυγουστή έχει ακόμα μια προπόνηση για να καταστρώσει τα πλάνα του.

-Όταν είσαι μεγάλη ομάδα βλέπεις παιχνίδι με παιχνίδι. Έχουμε μπροστά μας μια πρόκληση και θα πρέπει να πάμε με καθαρό μυαλό και πάθος για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θα μας δίνει αυξημένες πιθανότητες.

-Περίπου 1000 οπαδοί θα έρθουν στη Λευκωσία

Related posts