Νίκη παραμονής για Προοδευτικό, αναλλοίωτη η κορυφή!
Σπορ

Νίκη παραμονής για Προοδευτικό, αναλλοίωτη η κορυφή!

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

 

 

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα παρέμεινε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιου που κέρδισε με 24-18 τον Παρνασσό Στροβόλου στο κλειστό του Cyprus College.

Οι πρωτοπόροι μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι προηγήθηκαν με 13-6 με την λήξη του πρώτου μέρους ωστόσο το αγωνιστικό ανέβασμα του Παρνασσού στο δεύτερο ημίχρονο είχε σαν αποτέλεσμα η ομάδα του Στροβόλου να γίνει διεκδικητική χωρίς όμως να μπορέσει να αποφύγει την ήττα.

Δύσκολη αλλά σημαντική νίκη πέτυχε ο Α.Σ.Σ. ΣΠΕΣ επί του Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς επικρατώντας με 24-22 σ’ ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Παρέμεινε στην 2η θέση η ομάδα του Στροβόλου έμεινε στα χαμηλά η ομάδα των Αγίων Τριμιθιάς.

Διπλό παραμονής για τον Προοδευτικού Πάφου που κέρδισε στο κλειστό του Παρνασσού την Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου με 31-20. Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι σ’ όλο το παιχνίδι δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερες δυσκολίες φτάνοντας τους 6 βαθμούς στο πρωτάθλημα και αφήνοντας στον μόλις 1 βαθμό την ομάδα της Λεμεσού.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Α.Σ.Σ.ΣΠΕΣ – Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς 24-22

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο – Παρνασσός Στρ. 24-18

Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου – Προοδευτικός Πάφου 20-31

 

Related posts