Χατζηβασίλης στο Balla: «Με νίκη επί της Αναγέννησης θα βλέπουμε ψηλότερα»
Α' Κατηγορία

Χατζηβασίλης στο Balla: «Με νίκη επί της Αναγέννησης θα βλέπουμε ψηλότερα»

Ακόμα και οι μεγαλύτερες ομάδες θα ζήλευαν την εντός έδρας επίδοση του Εθνικού Άχνας. Στα τελευταία 8 παιχνίδια στο Δασάκι μετρά 7 νίκες και μια ισοπαλία με την ΑΕΛ σε ένα παιχνίδι που είχε τη νίκη στο τσεπάκι μέχρι και λίγο πριν σφυρίξει ο διαιτητής το τέλος της αναμέτρησης.

Η επιτυχία επί του Ερμή έπεισε και τους πιο άπιστους ότι το Δασάκι είναι απόρθητο φρούριο αλλά το πιο σημαντικό ότι η ομάδα του ΒάλνταςΙβανάουσκας είναι πολύ ανταγωνιστική.

Η τριπλέτα Κατσαράβα, Ζελάγια, Χατζηβασίλη οδηγούν την ομάδα εκ του ασφαλούς.

Ο Κύπριος μεσοεπιθετικός μίλησε στο Balla για την μεγάλη νίκη επί του Ερμή και γενικότερα για την πορεία του Εθνικού.

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη και μας επιτρέπει να δούμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία» είπε αρχικά.

Βλέπετε μέχρι και την 6αδα;

«Εμείς βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν μιλάμε για 6αδα αλλά θέλουμε και τη νίκη απέναντι στην Αναγέννηση για να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο. Ακριβώς με αυτό τον τρόπο προσεγγίζουμε την κατάσταση. Για την ώρα έχουμε παιχνίδι Κυπέλλου και αυτό κοιτάμε. Τα υπόλοιπα μπορούν να περιμένουν».

Για το εντυπωσιακό σερί στο Δασάκι…

«Κανείς πλέον δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι διαθέτουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Φαίνεται ξεκάθαρα η πολύ καλή δουλειά που γίνεται από την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές. Στην έδρα μας είναι πολύ δύσκολο για οποιαδήποτε ομάδα να μας κερδίσει. Είναι σημαντικό για μια ομάδα να έχει δυνατή έδρα».

Related posts