Μόνο 500 χιλιάδες λένε από πλευράς ΑΠΟΕΛ

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Με αφορμή το δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας που έκανε λόγο για συμφωνία ύψους 1.000.000 εκ των οποίων το 50% θα πήγαινε στο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, ξεκαθαρίζεται ότι η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ, είναι ότι το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, περιλαμβάνει μόνο 500 χιλιάδες ευρώ αποζημίωση προς την ομάδα και κανένας άλλος δεν έχει να πάρει χρήματα.

Σαν επίσημη και με υπόσταση ιστοσελίδα έχουμε την πολιτική που λέει πως απο την στιγμή που μία ομάδα με επίσημο τρόπο ξεκαθαρίζει κάποια θέματα, τότε όχι απλά σεβόμαστε αλλά μεταφέρουμε τη θέση της, κάτι που κάνουμε με τη συγκεκριμένη περίπτωση του Καρλάο.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!